بچه ها هنو صفحه گوشیم ضد خش نداش پسرم کوبد ب دیوار کنارش شکسته چی کنم تا الان این سومین گوشیمه شوهرم گفته اینو بدی دست بچه ها دیگه نمیگیرم برات نمیتونم هر روز برات گوشی بخرم خیلی ناراحتم هنوز ب شوهرم نگفتم دلار هم ک رفته بالا تعمییرش یکی دوتومن بشه فک کنم
هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
من قبل از اینکه گوشی بگیرم ضربه گیرشو میگیرم🤣🤣🤣 باید همون لحظه میدادی برات تلق بذاره
پسر من گلسشو داغون کرد اگه گلس نداشت پودر میشد گوشیم😂😂😂😂
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بنظرمماها که بچه ی کوچیک داریم نباید بیشتر از یکی دوتومن پول گوشی بدیم بچه های من سر اهنگ های کودک ...
طاها هروقت دست من گوشی میبینه میگیره میکوبه به پایه مبل😐شوهرم گوشی منو میگیره از دستش گوشی خودشو میده بهش😂😂😂😂
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....