2777
2789
عنوان

دعوا وفهمیدن خانواده هامون

641 بازدید | 70 پست

امروز سر موضوعی با شوهرم دعوام شد کلی حرف زشت زد حرف خیلی بد و بدتر از اون زنگ زد خانوادش و گفت که من پشت سرشون حرف زدم و حسابی منا جلوی اونا خراب کرد خیلی دلم شکسته وخیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بچگانه برخورد کرده

چند سالشه؟

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اصلا واست مهم نباشه جلو اونا خراب شدی... شوهر منم از این کارا زیاد کرده الان طوری شده خودم تو روشون میگم پشت سرشون نمیگم... 

شوهر من ادم نبود که رابطه منو و خانوادشو خوب نگه داره... اصلا هم محرم من نیست... دیگه جلوش هیچی نگو غریبه بدونش

وااای خدا چقدر بچگانه رفتار کرده 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

من داشتم از عصه دق میکردم دوساله عروس کردیم دومین باره که دعوا میکنیم و خانواده هامون میفهمن ده بار بهش گفتم تو دعوا به کسی چیزی نگو اگه تو خونه همدیگرو کشتیم به کسی چیزی نگو مادر شوهرمم گفت ببین از الان فکرتا بکن ببین میتونی باهاش زندگ کنی پس فردا بچه نیارید روی دست من و مامانت بذارید

وای چه کار زشتی شوهرت کرده حالا که این کار رو کرده تو هم کوتاه نیا خانوادشم چیزی گفتن بگو حالا که پسرتون شعورش در این حده که یه بحث زن و شوهری میشه تا خانواده ها میکشونش آره همچنین انتقاداتی ازتون دارم اگه واقعا انتقادی داری همشو بگو 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏