2777
2789

من سرکلژ شدم اونجا ,زنگ بزنی دقیق بهت میگن

حدودا ۴تومنه سزارین

ولی اگه میتونی جای دیگه برو چون اونقدر که باید تر و تمیز نیست و اونقدر که باید نمیرسن

من زایمانم یجا دیگه رفتم

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
من سرکلژ شدم اونجا ,زنگ بزنی دقیق بهت میگن حدودا ۴تومنه سزارین ولی اگه میتونی جای دیگه برو چون اون ...

اخه دوتا بیمارستانای دیگه دکترم یکی افتضاحه که سرکلاژ شدم یکی خیلییییی گرونه

حدیدا این قیمت؟

مرسی که جواب دادی عزیزم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم ,نه جدیدا نه ولی سال پیش ولی فکر نکنم گرون شده یه لحظه زنگ بزن بپرس کاری نداره,جواب میدن کامل

نه اونقدرم بد نیست که افتضاح باشه اونا که سز بودن راضی بودن خیلی ولی میگم اگه بیمه تکمیلی داری برو جای بهتر وگرنه بدم نبود خدایی هم مهربون بودن هم میرسیدن ولی درجه یک نیست در حد خاتم و مادران و اینا

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
خواهش میکنم ,نه جدیدا نه ولی سال پیش ولی فکر نکنم گرون شده یه لحظه زنگ بزن بپرس کاری نداره,جواب میدن ...

نه متاسفاته تکمیلی ندارم 

وگرنه دکترم پاسارگادم هست اما خب اونم تاپ نی.مردم که افتضاحههه.

مرسی عزیزم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬