2777
2789

سلام مامانای گل پسرم هفت ماهش تموم شده تازه رفته تو هشت ماه بگید به بچه هاتون غذا چی میدید ؛چند وعده در روز غذا میدید و اینکه وزن بچه هاتون چقدره؟

من فرنی آرد برنج و حریره بادام میدم

هفته ای دوبار هم آبمیوه اب هویج و آب سیب

آب گوشت گوسفندی یا خالی یا با سنگک ریز

یه لقمه کوچیییییک نون پنیر اگه سر صبحونه بیدار باشه و بیاد سر سفره

سوپ و اش داشته باشیم از لعابش البته کم نمک

موز و سیب هم میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازهشت ماهگی زرده ی تخم مرغ وماست میدم   البته دادن زرده ی تخم مرغ خیلی سخته 😑😑الان تازگیایادگرفتم میریزم داخل شیروکره بعدش میریزم داخل مخلوط کن   اونم میترسم ضررداشته باشه

نینیه من ۷ ماهش تموم ۸۴۰۰ بود 

غذا هم فرنی میدم تقریبا نصف کاسه ماست خوری داخل آردبرنج شیر کره شکر گاهی شیره گاهی بادوم و بیشتر کنجد میریزم

سوپ هم متناسب با سنش الآن لوبیا سبز و سیب زمینی و هویج و گوشت چرخ کرده و برنج گاهی عدس و سبزی و حبوباته دیگه

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

خیلی حس خوبیه زایمان کردی بچت هفت ماهست.... دوران حاملگی خیلی سخت میگذره 😐

واقعا مادر شدن حس خیلی خوبیه هر روز خدارو به خاطرش شکر میکنم با هیچ حسی قابل مقایسه نیست خداروشکر دوران بارداریم راحت گذشت فقط آخراش بی طاقت شده بودم

انشالله شماهم این دوران رو به سلامت سپری کنید نی نی تون سالم بیاد تو بغلتون

وزن پایان هفت ۹۶۰۰

فرنی . سوپ (هویج . جعفری. گوشت . برنج. سیب زمینی. رشته فرنگی. )

لعاب برنج . پوره سیب زمینی. زرده تخم مرغ.

موزه  و سیب رنده شده. آب هویچ در حد کم.

ماست ...

من خیلی خوشبختم❤
من فرنی آرد برنج و حریره بادام میدم هفته ای دوبار هم آبمیوه اب هویج و آب سیب آب گوشت گوسفندی یا خا ...

واقعا میتونه نون پنیر بخوره یا سنگگ تو آبگوشت من حتما باید سوپشو میکس کنم حتی پوره هویج و سیبزمینی هم باید میکس میکس بشه وگرنه موقع خوردن عوق میزنه

بچه ها پسرمن پایان هفت ماهگی 7700 وزنش شیر خشک نخورده فقط شیر خودمو دادمو از شش ماهگی سوپ و فرنی الان به نظر خودم وزنش کمه دکترش میگه خوبه ولی هر کی میبینه میگه چه ریزه میزه خیلی ناراحت میشم

زرده پخته تخم مرغ رو با کره و آب جوشیده مخلوط میکنم نمک هم کمی میزنم یک روز درمیون صبح میدم خیلی دوست داره 

ماهیچه یا مرغ یا گوشت. یا بلدرچین رو میپزم با یه پیاز، که بعد پیاز رو برمیدارم

بصورت تنوع یه بار هویج ، عدس ، لوبیا سبز، گاهی هم نخود فرنگی میریزم و در آخر یه قاشق برنج با یه سیب زمینی و اگه جعفری یا گشنیز داشته باشم اضافه میکنم بعد از پخت کامل میکس میکنم دو الی سه وعده بهش میدم