2777
2789

بچه ها من بیشتر جاهای معروف رفتم فقط بار اول خوب برمیدارن کسی رو میشناسید عالی باشه؟ 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من اون قسمت نیستم...

تو کرج نمیشناسید درایشگاه خوب ؟ منم سوال استارترو دارم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
تو کرج نمیشناسید درایشگاه خوب ؟ منم سوال استارترو دارم

باید یه تاپیک جامع واسه آرایشگاه بزنم دوستان همکاری کنن بیاد بالا از تجربه همه استفاده کنیم

باید یه تاپیک جامع واسه آرایشگاه بزنم دوستان همکاری کنن بیاد بالا از تجربه همه استفاده کنیم

اره اینجوری بهتره منم هر جا میرم ابروهام داغون میکنن یا فقط ب قول شما بار اول خوبه حالا یه ارایشگا خوب میخوام تو کرج😭

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اره اینجوری بهتره منم هر جا میرم ابروهام داغون میکنن یا فقط ب قول شما بار اول خوبه حالا یه ارایشگا خ ...

کرج که اصلا نمیشناسم ولی شنیدم یه آرایشگاهی هست خیلی معروفه اسمش شایسته نو یه چیز تو این مایه هاست اون خوب نیست؟

کرج که اصلا نمیشناسم ولی شنیدم یه آرایشگاهی هست خیلی معروفه اسمش شایسته نو یه چیز تو این مایه هاست ا ...

اون فک کنم بیشتر متخصص میکاپه ... ابرو کمتر کسی خوب بلده