2777
2789
خدا از دهنت بشنوه

بخدا یه طور شدن هیچ کس و پسند نمیکنن  اصلا خداروشکر کله پسر شما چیزیش نیس واسه اونا رو میدیدی چی میکفتی پس تازه یکیش انقدر کله اش بزرگ بود بهش میگفتن علی کله از قضا الان اون از همه اشون خدشگلتره انقدر صورت بزرگ و پیشونی بلند خوشگلی داره با موهای پرپشت ادم سیر نمیشه نگاش کنه.همچین اول پست گفتی بزرگ و برجسته گفتم خدایا ببین جطوره.بنده خدا چرا رو بچه سالمت عیب میزاری.فقطتا میتونی بهش برسه توپول بشه و موهاش پرپشت بشه همین همچین خوشگل بشه هر کی بهت حرف زده بیاد حلالیت بطلبه

بخدا یه طور شدن هیچ کس و پسند نمیکنن  اصلا خداروشکر کله پسر شما چیزیش نیس واسه اونا رو میدیدی چ ...

مرسی عزیزمم من شما رو همیشه خیلی دوس داشتم

انرژیتون واقعا مثبته😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من به محض تولد دور سر بچه ها روسری بست تا فشاری که موقع زایمان ب سر بچه هاش اومده و باعث کمی تغییر شکل شده از بین بره..واسه همه بچه ها تا چند ماه می بست

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
مادرشوهر من به محض تولد دور سر بچه ها روسری بست تا فشاری که موقع زایمان ب سر بچه هاش اومده و باعث کم ...

پسرم بدنیا که آمد دقیقا سرش همین شکلی بود اصلا تغییر نکرده

ماه اولم براش بستیم البته جدی نگرفتیم