2777
2789
عنوان

کمککک بنظرتون دخترم چشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 52 پست
نه والا ، نهارشون کباب بود اتفاقا با همسرم تو حیاط بودن حین کباب زدن، نه فقط گفتیم شاید همیشه تنها ب ...

ممکنه هیجانی شده باشه.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگم اگه کابوس بوده الان تو خواب بوده ترسیده ولی اون روز سر نهار که مهمونی بودیم برا چی اونجوری ...

شاید اونجا از چیزی نرسیده و الان خوابشو دیده

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

سلام  بچه روتو جمع هاي شلوغ تنها نذارين باشه باهركسي يا هربازي ك باهاش بكنن شايد ترسيده  باشه حتي از يك محيط شلوغ 

اينكه با شيرخوردن ساكت ميشه يعني ارامش ميگيره با مكيدن بس قطعا درد نداره فقط ترسه ك اونم سعي كنيد نزديكش باشيد ازتون دور نخوابه و تا بيدارشد ببينتتون و اينكه محيط اطرافش خيلي تاريك نباشه كنارش عروسك يا اسباب بازي بي خطري ك خيلي دوستش داره بذارين 

ان شاءالله كه حالش خوب بشه 

عينننن دخترمن خيلي عذاب كشيدم دعا نوشتم نذر كردم نميدونم كدومش جواب داد ازسرش باز شد خيلي بده من خيلي درگير بودم باهاش هم دلم براش ميسوخت هم توجمع اينكارو كردني ميكفتن عصبي شده 

والا ازمن اگه بپرسی چشه میگم مدرک دکترامو دادم قاب بگیرن فعلا نیومده اومد خبر میدم خوب خانم عزیز مگه ...

عزیزم میدونم که باید ببرمش دکتر ولی گفتم شاید کسی بوده بچش اینجوری شده بوده چیزی بگه شاید دلم اروم شه تا پسفردا که دکترش هست ببرمش فردا چون نیستش

بچه ها یهو از یه چیز معمولی و بدیهی میترسن؛یه بار توی مهمونی یه پسربچه یه تاب خالی رو هول میداد دختر من جییییغ حالا مگه اروم میشد به خدا مجبورمون کرد اومدیم خونه تا اروم شد

نگو چیز ترسناکی اونجا نبوده بچه ها با ما فرق دارن

دوستت داریم امام مهربانی ها...
عزیزم میدونم که باید ببرمش دکتر ولی گفتم شاید کسی بوده بچش اینجوری شده بوده چیزی بگه شاید دلم اروم ش ...

من دكترم بردم من عين شما بوز شرايطم بخدا از دخترم ميترسيدم جيغ ميكشيد.رنكش ميشد مثل كچ ميلرزيد واي خيلي بد بود خدا ببره اون رو زارو نياره مخصوصا از خواب ميپريد ديكه نميتونستم ساكتش كنم واي خدا

سلام  بچه روتو جمع هاي شلوغ تنها نذارين باشه باهركسي يا هربازي ك باهاش بكنن شايد ترسيده  ب ...

همیشه عروسکشو بغل میکنه میخوابه ما هم تو اتاقش میخوابیم ، شایدم واقعا از شلوغی ترسیده بوده خداکنه دیگه تکرار نشه 

من دكترم بردم من عين شما بوز شرايطم بخدا از دخترم ميترسيدم جيغ ميكشيد.رنكش ميشد مثل كچ ميلرزيد واي خ ...

اره کاملا از چهرش وحشت میبارید اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم 😔😔