2777
2789
عنوان

هفته ی ششم بارداری

282 بازدید | 38 پست

سلام مامانا من تازه رفتم تو 6 هفته البته هنوز آز ندادم بیبی چک زدم هاله افتاد بیایین در مورد حالاتتون تو 6 هفته بگید و باید و نبایداش و اینکه  باید چ ویتامینا و آزمایشایی مصرف کرد و  داد؟

فولیک اسید بخور .. بری دکترت میگه بهت چیا بخوری 

مرسی دوست عزیز فولیک اسید میخورم.... فردا تازه میخوام برم دکتر برام آز بنویسه... چون قبلا دوتا سقط داشتم نمیخوام بخوره تو ذوقم بخاطر همین عجله نمیکنم برای دکتر... واسه این تایپیک زدم ببینم بقیه هم حالات منو دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ١ هفتس عقب انداختم پريشب بي بي چك روژان زدم دو خط شد در حد خيلي خيلي كمرنگ امروز  كلا ...

منم بعد 3 روز ک پری نشدم بیبی زدم هاله افتاد گفتم بزارم 10 روز بگذره بعد دوباره برنم الان شوشو میگه  فردا بریم برا آزمایش .... شما هم برو آزمایش بره تا مطمئن شی

مرسی دوست عزیز فولیک اسید میخورم.... فردا تازه میخوام برم دکتر برام آز بنویسه... چون قبلا دوتا سقط د ...

کار خوبی کردی زود نر فتی زود رفتنی ادم استرس میگیره..

ان شا الله بارداری سالمی و پشت سر بذاری.

من باردار نیستم ولی دکترم به من هم فولیک اسید تجویز کرده هم پریناتال. 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
ميدونم الان برم ازمايش بدم ميخاد بگه مشكوكه 😥بخاطر همين فعلا دست نگه داشتم 

دقیقا منم بخاطر همین عجله ندارم ولی من زمان دقیق انعقاد نطفه رو چون میدونم و الان تقریبا 1 ماه ازش گذشته میگم شاید آز نشون بده دیگه

کار خوبی کردی زود نر فتی زود رفتنی ادم استرس میگیره.. ان شا الله بارداری سالمی و پشت سر بذاری. من ...

ممنون عزیزم ان شالله همه ی منتظرا... اره واقعا تو ذوق آدم میخوره من قبلشم مکمل مولتی ویتامین خارجی ام مصرف میکردم

من خوبم فقط حالت تهوع خيلي كم دارم اونم فك كنم بخاطر تلقينه ،

من خیلی زود زود گشنه ام میشه ... صبحا حالت تهوم شدت میگیره .. کمر درد دارم بعضی وقتا.. سینه هامم دردناکه..

من هیچ علائمی نداشتم، تا پنج و نیم هفته تقریبا، تهوع های شدید کم کم شروع شد، بالا میآوردم فقط، دیگه دکترم یه قرصی داد که خوب شدم خداروشکر

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...