2777
2789
عنوان

کبودی بدن

3896 بازدید | 28 پست

سلام 

دختر من بدنش خیییلی زود کبود میشه با کوچکترین ضربه ای یا برخوردی کبود میشه 

میخواد وارد تختش بشه پاهاش با لبه تخت تماس پیدا میکنه کبود میشه  واسه تختش راه حل پیدا کردم که دیگه کبود نشه 

اما  کلِ جلوی پاش کبوده  هر جای دیگه بدنش هم همینجوری با کوچکترین ضربه ای کبود میشه 

کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟؟؟

آیا مریضی ای چیزی هست که اینجوری میشه ؟؟؟

ممنونم .

منم همینم.یبار همسرم بازومو نگه داشت که از پله بیام بالا فرداش دیدم جای انگشتاش کبوده کبودددده افتضاااح!!

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستش سفیده؟؟؟

من خودمم همینجوریم چون پوستمم زیادی سفیدی خیلی به چشم میاد.

اگه جای کبودیش درد میکنه خوبه اما اگه کبود میشه درد نمیکنه باید حتما دکتر ببریش چون ربط داره به پلاکت خونش

ممکنه خدایی نکرده پلاکت خونش پایین باشه یه دکتر ببری بد نیست عزیزم.

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

منم اینجوریم بابا میخارم کبود میشم😑😑😑 سفیده حتما پوستش حالا من خیلی وقتا تو خاب نمیدونم خودمو کجا میکوبم صب میبینم یه کبودی بزرگ دارم😩

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

من كبود نميشمممم

ولي يكي مثلا انگشتش بهم بخوره دلممم از حال ميره شديد

جاش درد مياد

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭