2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با وجود بچه خوندم ولی با اومدن بچه دوم دیگه نتونستم برم دانشگاه 

عزيزم چطور خوندي؟چه وقتايي ميخوندي؟من يا بچم بيداره كه دارم كاراش و انجام ميدم يا بايد كاراي خونه رو انجام بدم از اينكه همش خونه داري كنم حس خوبي ندارم دلم ميخواد برا خودم هم درس بخونم

عزيزم چطور خوندي؟چه وقتايي ميخوندي؟من يا بچم بيداره كه دارم كاراش و انجام ميدم يا بايد كاراي خونه رو ...

باید وقتایی که بچه خوابه درس بخونی.مثل شبا.در غیر این صورت امکان نداره بتونی.

میدونم سخته وباید از استراحت خودت بزنی.ولی آدم وقتی یه چیزی رو میخواد به دست بیاره باید براش خرج کنه دیگه

عزيزم چطور خوندي؟چه وقتايي ميخوندي؟من يا بچم بيداره كه دارم كاراش و انجام ميدم يا بايد كاراي خونه رو ...

من بچه ام شب ها که خواب بود میخوندم البته من از موقعی که دخترم اومد درسمو ول نکردم چون دوران بارداری هم میخوندم نمیخواستم ول کنم شبانه میرفتم تو خونه میخوندم برای امتحان یه روز مامانم یا شوهرم تعطیل میکرد میرفتم امتحان میدادم  موقعی که دخترم خواب بود یا شبا که همه خواب بودند  تا پیش دانشگاهی گرفتم قرار بود برم دانشگاه بچه دوم بار دار شدم که شوهرم گفت به خودت استراحت بده ولی میگم ای کاش ول نمیکردم الان دختر دوم دوساله سه ماهشه منم میخوام انشالله شروع کنم دختر بزرگم هم میره امسال اول 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

من دوقلو دارم دوسال و نيم شيطون هم هستن هم خياطي ميكنم واسه خودم هم كلاس خياطي ميرم هم كار خونه. هم بچه داري فقط يكم بايد از خوابت بزني فقط وقت كلاس ميزارمشون پيش باباشون همين

🙏🏻🙏🏻
من دوقلو دارم دوسال و نيم شيطون هم هستن هم خياطي ميكنم واسه خودم هم كلاس خياطي ميرم هم كار خونه ...

چقد عالي آفرين به تو.واقعا ممنون از نظراتتون روحيه گرفتم كه منم تلاش كنم شايد خدا كمكم كرد و تونستم موفق بشم🙏

چقد عالي آفرين به تو.واقعا ممنون از نظراتتون روحيه گرفتم كه منم تلاش كنم شايد خدا كمكم كرد و تونستم ...

ايشالا موفق بشين بنظرم اصلاً سخت نيست وقتي ميخواين درس بخونين يه كتاب قصه اي هم بدين دست بچه اتون كه دور كتاباتون نياد

🙏🏻🙏🏻