من یه ماه پیش زایمان کردم برادرشوهرم تازه امروز اومده دیدن بچم یه مشت شیشه شیر و ظرف سرلاک خوری واسه کادو آورده.تازه ازاین مارکای الکی که معلوم نیست پلاستیکشون ازچیه.خیلی عصبانی شدم و به رو خودم نیوردم.بچه اون به دنیا اومد من واسه زنش یه پلاک طلا خریدم واسه بچشم یه دستبند.با کار امروزش انگار بهم توهین کرد.وضع مالیشم خوبه و از ماهم بهتره.فقط اینقد مظلوم و بی زبونم نمیدونم چجوری به رو شوهرم بیارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون به نوزاد نهایتا یه سرهمی میدن دیگه شاهکار کنی واسه مادره یه بلیز من همونم ...
والامن فرق نمیذارم بین بچه خواهرم وجاریم .مگه به بچه من طلادادن که من بخوام طلابدم به بچشون؟؟؟؟؟9سال پیش به بچه من فامیلای شوهرم 10تومن پول دادن من عوضشو50تومن دادم بسه شونه دیگه چه خبره طلاااااا؟؟؟هرچی دادن 10برابرشودادم .الان چندماه دیگه جاریم میخوادزایمان کنه منم 100تومن کادومیدم بهش وسلام...
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بذار به حساب نابلدی و نادونی شون و خودتو اذیت نکن. حتما ناراحتیت رو به شوهرت بگو ولی اصلا به خودشون بروز نده. اونها رو هم بذار کنار بعدا با یه سری از وسایل استفاده نشده بچه خودت بده برای سیسمونی به موسسه خیریه ای جایی. درسته مارک نیستن اما چیزای بدی هم نیستن.
طفلکی ها خواستن کادویی بگیرن که به کار بیاد بلد نبودن. شما اینجوری فکر کن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
خانواده همسرم ترک همدان هستن. ترکها خیلی رسم و رسوم دارن و نسبت به رسوماتشون تعصب دارن. به نظرم وقتی دوتا فرهنگ مختلف با هم وصلت میکنند هردو طرف باید به رسومات هم احترام بزارن. ما معتقدیم هرجا میریم دخترشون را خواستگاری میکنیم باید رسوماتش را انجام بدیم . اما سر من هیچ احترامی به رسوماتمون نزاشتن. از رسمهای خودشون هم هرجا را که دوست داشتن انجام دادن. وضعیت مالیشون خوبه اما خانواده همسرم با وجود اینکه عروس اولشون هستم خیلی خساست به خرج دادن