2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 240 پست
قند شکستنو ک من ندیدم تاحالا ..بعدم هرچی رسم و رسوم کمتر بهتر ..البته به نظر من ...همین یه عقد و عرو ...

به پسراشون خونه وماشين ميدند😎

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
بهتر که نمیشناسی تو اطرافتونم اومدن باهاشون وصلت نکنید😁

بااااشه😃

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی عکس و؟بی شعورا من کمتر از اونت و چیکو واسه بچم نخریدم.اینا انگار پلاستیک بازیافین

من از وسایل نی نی سر درنمیارم عزیزم نی نی ندارم ولی نمیمرد یه دست لباس شیک واسه خودت و یه سرهمی شیک واسه بچت بیاره 

اینا چیه اخه کفرم بالا اومد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

اگ اون میگف این ظرفاب دردمیخورن میگفتی داداش این ظرفاامروزب دردش میخوره اماچیرای مثل طلابراایندش ب دردمیخوره 

واقن متاسفم براکادوش

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 
من از وسایل نی نی سر درنمیارم عزیزم نی نی ندارم ولی نمیمرد یه دست لباس شیک واسه خودت و یه سرهمی شیک ...

خب اونم قصدش كفري كردن استارتر بوده ديگه

همون  به نوزاد نهایتا یه سرهمی میدن  دیگه شاهکار کنی واسه مادره یه بلیز  من همونم ...

والامن فرق نمیذارم بین بچه خواهرم وجاریم .مگه به بچه من طلادادن که من بخوام طلابدم به بچشون؟؟؟؟؟9سال پیش به بچه من فامیلای شوهرم 10تومن پول دادن من عوضشو50تومن دادم بسه شونه دیگه چه خبره طلاااااا؟؟؟هرچی دادن 10برابرشودادم .الان چندماه دیگه جاریم میخوادزایمان کنه منم 100تومن کادومیدم بهش وسلام...

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دیدی عکس و؟بی شعورا من کمتر از اونت و چیکو واسه بچم نخریدم.اینا انگار پلاستیک بازیافین

ولی استارتر شما جبران کن هرسری میری واسه مراسمش یه تیکه اشغال ببر 

😐ظرف لک دار مثلا😂 

☹️نمیدونم خیلی کفری شدم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
راست میگی...

استاتر گلم 

اصلا اصلا به روشون نیار خوشبختانه شناختیشون برای دفعه های بعد مثل خودشون رفتار کن 

الان به خودت و نی نی نازت بچسب 😘😘😘😘😘😘😘 

در ضمن قدم نو رسیده مبارک شرمنده دیر گفتم 

روی ماهشو ببوس ان شالله خوش قدم باشه 🙏🏻

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

بذار به حساب نابلدی و نادونی شون و خودتو اذیت نکن. حتما ناراحتیت رو به شوهرت بگو ولی اصلا به خودشون بروز نده. اونها رو هم بذار کنار بعدا با یه سری از وسایل استفاده نشده بچه خودت بده برای سیسمونی به موسسه خیریه ای جایی. درسته مارک نیستن اما چیزای بدی هم نیستن. 

طفلکی ها خواستن کادویی بگیرن که به کار بیاد بلد نبودن. شما اینجوری فکر کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قند شکستنو ک من ندیدم تاحالا ..بعدم هرچی رسم و رسوم کمتر بهتر ..البته به نظر من ...همین یه عقد و عرو ...

اره اون یه تیکه جهازو دادن.

ولی برای مهریه ازبس چونه زدن‌فقط۱۲۹ تاسکه شد مهریم.

رو نکردن که خونه و... میزنن قباله.

ولی برای دختراشون

۳ دنگ خونه

فلان قدر سکه

۲۰۰ مثقال طلا

فرش دستبافت

چنددست لباس الوان و...😔

تورامیخواهم برای همه ی عمر
ترک همدانیم ما ولی کرج زندگی میکنم

خانواده  همسرم ترک همدان هستن. ترکها خیلی رسم و رسوم دارن و نسبت به رسوماتشون تعصب دارن. به نظرم وقتی دوتا فرهنگ مختلف با هم وصلت میکنند هردو طرف باید به رسومات هم احترام بزارن. ما معتقدیم هرجا میریم دخترشون را خواستگاری میکنیم باید رسوماتش را انجام بدیم . اما سر من هیچ احترامی به رسوماتمون نزاشتن. از رسمهای خودشون هم هرجا را که دوست داشتن انجام دادن. وضعیت مالیشون خوبه اما خانواده همسرم با وجود اینکه عروس اولشون هستم خیلی خساست به خرج دادن

والامن فرق نمیذارم بین بچه خواهرم وجاریم .مگه به بچه من طلادادن که من بخوام طلابدم به بچشون؟؟؟؟؟9سال ...

خوب میکنی عزیزم از سرشونم زیاده

واقعا درکت میکنم  ولی واقعا دم مادرشوهرتون گرم  من پسرم 5 سالشه اون موقع پدرشوهر و مادرش ...

منم واسه زایمانم شوهرم میخاست واسم گردنبندبخره مادرشوهرم همش میگفت واسه پسرت پلاک خریدم زنجیرشوبلندخریدم مامانش بندازه، چون تازه خونه خریده بودیم راضی نبودم شوهرم گردنبندبخره واسم ولی خریدبعداززایمان گفتم خوبه گردنبندروخریدوگرنه سکته میکردم میمردم😅😅