2777
2789

چرا؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بلند پروازی زیاد هم خوب نیست. من سالها فوتبال سالنی بازی کردم، اون قدر تنگی نفس داشتم که هیچوقت نتونستم اونی بشم که میخواستم. تو سالهای آخر که بازی میکردم یه روز اتفاقی دروازه ایستادم. تازه فهمیدم چه اشتباه بزرگی میکردم و رویای گلزنی منو تا این حد از استعداد اصلی م دور نگه داشته بود. اما دیگه دیر شده بود، چون هفت هشت سال یه کار رو اشتباه انجام دادن آدمو خسته و بی انگیزه میکنه. منم کلا ورزش رو گذاشتم کنار. اما هنوزم گاه گداری که بازی میکنم دروازه بان خوبی ام. میخوام بگم گاهی چنین بازبینی هایی تو هدف آدم لازمه. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلند پروازی زیاد هم خوب نیست. من سالها فوتبال سالنی بازی کردم، اون قدر تنگی نفس داشتم که هیچوقت نتون ...

منم به قول شما راه های دیگه رو امتحان کزدم اما دیدم نهایتا همون جای خودم بهتره...

من ازین ناراحتم که به چشم مربی نمی یام.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
كاش از رشتت لذت ببري ، مطمئن باش شمايي كه ورزش ميكني اونم اينجوري ( كه دنبال پيشرفت توشي ) قطعا توي ...

ممنونم عزیزم  

شما چه خانوم باشعوری هستید!

یه نفر مث شما پیش آدم باشه روحیه بده دیگه همه چی حله!!😀

كاش از رشتت لذت ببري ، مطمئن باش شمايي كه ورزش ميكني اونم اينجوري ( كه دنبال پيشرفت توشي ) قطعا توي ...

گلم این تاپیک رو می خوام بدم پاک کنن, از پیام شما اسکرین کرفتم که داشته باشمش...

حرف شما خییلی روی من اثر گذاشت در اون برهه، هیچوقت فکرشو نمی کردم یه مشورت اینترنتی اینطور روم تاثیر بذاره... من یه بار هم ازین بعد به مسیله نگاه نکرده بودم..

کاملا مشخصه شما ادم باهوش و با شعوری هستید، خوش به حال اطرافیانتون!

@ساده۶۸  

سلام خوبی؟ تو تاپیک دخترم موقع رابطه ما رو دیده بهم چی گفتی؟ اومدم بخونم پاک شده، من همونم که گفتم حسرت خوردم داداشت بغلت کرد

@ساده۶۸     سلام خوبی؟ تو تاپیک دخترم موقع رابطه ما رو دیده بهم چی گفتی؟ اومدم بخونم پاک ...

مرسی گلم مگه داداش نداری؟داداشم هفت سال ازم بزرگتره کلا هفت تا دارم!!!

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
مرسی گلم مگه داداش نداری؟داداشم هفت سال ازم بزرگتره کلا هفت تا دارم!!!

خوشبحالتتتتت واییییییی، یه صدقه بده امشب، یه وقت یکی چشمش می افته به این پیام چشم می خوری...

من اصلا ندارم حتی داداش کوچیک، وقتی یه داداش بزرگ به خواهرش محبت می کنه دلم آب می افته.

خدا حفظشون کنه برات، لابد شوهرت تو دلش ازشون می ترسه😁

خوشبحالتتتتت واییییییی، یه صدقه بده امشب، یه وقت یکی چشمش می افته به این پیام چشم می خوری... من اصل ...

مرسی گلم ولله نمیدونم تاحالا که چیزی از ترسش بروز نداده منم نشده تهدیدش کنم. 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
گلم این تاپیک رو می خوام بدم پاک کنن, از پیام شما اسکرین کرفتم که داشته باشمش...   حرف شما خیی ...

@عاطفه_آوش