2777
2789
عنوان

خیااااااانت😟

233 بازدید | 8 پست

دوستای گل یه سوال داشتم..این روزا هر جا میریم حرف خیانت.از اینجا گرفته تا یه دورهمی دوستانه....همه جا..احساستون چیه ..چند ماه پیش یکی تویه فامیل به خانومش خیانت کرد بعد اون چند مورد دیگه به گوشم رسید.همه هم در ظاهر خوب و خوش بودن ...کلی انرژی منفی بهم وارد شد ..حتی ترس ...من خدا رو شکر تویه زندگی مشترک مشکلی نداشتم ولی خیلی می ترسم ...چه بده ...شما فکر و احساستون چیه این چیزها رو می شنوید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیوونه شدم این چند روز مث بمب ساعتی ام فکر اینکه یروز بهم خیانت کنه تا بیمارستان میکشونه  منو با اینکه هیچ مشکلی نداریم و چیزی ندیدم ازش 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

منم دوسال پیش برام پیش اومد یه برنامه روی گوشی شوهرم نصب کردم که هم میدیدمش هم صداشو می‌شنیدم هم جاهایی که میررو می‌دیدم و فهمیدم دخترو سوار می‌کنه دستمالیشو می‌کنه به همه متلک میگه حتی محله فاحشه ها رفت وحتی تو خلوتش به خواهرم ابراز عشق میکرد در حالیکه من آنقدر ازش مطمعن بودم که روی اسمش قسم میخورم اگه به چشم نمی‌دیدم دهن اون کسی که بهم میگفتو پاره میکردم آنقدر ازش مطمعن بودم ولی خودم دیدم و شنیدم،،😭😭