من و همسرم خیلی همو دوست داریم و با هم مشکلی نداریم.خیلی مرد خوبیه و بهش افتخار میکنم.اما هیچ وقت عاشقش حتی تو روابط زناشویی هم مشکل دارم چون هیچ وقت عشقی از طرف من در کار نبوده.از قبل ازدواج هم دوستش نداشتم اصلا.این دوست داشتن به تدریج پیش اومد .اما عاشقش نیستم.فکر میکنید بر میگرده به مشکل توروابط زناشویی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم خیلی خوبه .ولی عشق تو زندگی ما درکار نیست .فقط دوست داشتن.گاهی هم حوصلم ازش سر میره
چطوری میتونی بگی؟ خیلیا آرزوشونه جای تو باشن تو شرایط سخت زندگی نکردی که اینو میگی تاپیکای اینجارو ببین که چقدر زنا از شوهراشون مینالن. من خودم عاشق شوهرمم یه روز بدون شوهرم نمیتونم زنده باشم یه روز میرم خونه مامانم زود میام خونه میگم گشنه نمونه از سرکار میاد.
منم همین طور بودم ولی الان عاشقشم عشق میدونی چه طور میاد وقتی که مریض میشی میبینی به درو دیوار واسه سلامتیت چنگ میزنه و هرکاری میکنه وقتی کسی بهت میگه بالا چشمت ابروعه طوری پشتت وایمیسته و ازت دفاع میکنه که حس میکنی چقدر تو زندگیت مهمی وقتی زلزله میاد میبینی به جای فرار اول به سمت تو میدوعه و میندازتت رو شونو میبرتت یا وقتی دعواتون میشه وداد میزنه میگه مگی بی صاحبی😅😅
به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم
چند وقته ازدواج کردید؟چقدر عقد بودید؟ یه بخشیش برمیگرده به تلقین از خودت باید شروع کنی اگه میخوای.عین عاشقا رفتار کن حتی اگه نیستی.کادو بی مناسبت بگیر براش جشن و سورپرایز گل بفرست محل کارش، کارت پستاله چیه کوچکا از اونا بگیر توش بنویس جونم به نفسات بسته ست بذار تو ماشین یا کیف کارش یا بغل ظرف غذا و...
بعد از اونجایی که نود و نه درصد مردا تو این شرایط جو گیر میشن و خلاقیت و دور از جون بعضا شعور جبرانو ندارن میخوره تو ذوقت دوست داشتنه هم کنسل میشه خنثی میشید خوبیش اینه کهتکلیفت با خودت دیگه معلومه لااقل😁😁😁😁😁😁😁😁😘(شوخی)