2777
2789

ی خانواده کوتاه و چاق هستن و خیلی خیلی شکمای بزرگ و بد هیکل (مسخره نمیکنم فقط میخوام توصیف کنم ک راهنماییم کنین)

من قدم 170 و لاغرم . از وقتی عروسشون شدم ههمه فامیل شوهرم بدون استثنا ازم تعریف وتمجید حتی جلوی خودش خواهر شوهر ومادرشوهر) ک خیلی رو فرمی و خوش بحال شوهرت و ....

حالا بماند ک خواهر شوهرام و مامانشون مدام در حال نخوردن و رژیم گرفتن هستن

بعد هی ب من میگن بخور چاق بشی ... یا مخصوصا ب شوهرم میگن اینو بده زنت بخوره یکم گوشت بگیره

منم قشنگ میفهمم از حسادتشون  هست ولی تا الان روم نشده جواب بده

ب نظرتون ایندفه ک گفتن چی بگم ضد حال اساسی بخورن ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا گاهی با جواب ندادم، طرف گستاختر میشه 

من‌ جواب دخالتای مادر شوهرم رو میدادم بیشتر سعی میکرد دخالت کنه با کم‌محلی بیشتر جواب گرفتم البته ممکنه خانواده همسرشون متفاوت باشن

ای جان چو رو نمودی جان و دلم ربودی❤

😂😂😂😂وای بقران این وضعیت منم بود

منم مث تو اولش ک اومدم قد۱۷۰و وزنم نرمال ورزشم میکردم 

همش میگفتن چاق شو و لاعری 

میگفتم دوس ندارم (البته شوهرم که میرفتن براش خواستگاری دنبال دختر تمل بودن شوهرمنم یه برگه آجار اورد براشون گف کمرو شیکمش ازین نزنه بیرون ) کم کم این بیچاره هام رسیدن ب حرف من 

دیگ نمیگن چاق شو میگن خوش بحالت ک انقد رو فرمی 

بماند ک الان نی نی اومده تو دلمو هی دارم کمل میشم

ولی جدا از همه چی خیلی خوبن و دوسشون دارم