2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

172 بازدید | 7 پست

شوهرم خیلی چاق بود لپای گنده داشت. حالا رژیم گرفته و خود به خود یکمم لاغر شده چون من خودمم از چاقی خوشم نمیاد.  بعد هی بش میگن وای لاغر شدی لاغر شدی با ناراحتی.😷انگار من اذیتش میکنم که آب شده. والا الان خیلی بهتره از بشکه ای درآوردیمش.اعصاب برای آدم نمیزارن 

اوه مشکل منم هست 

خانوادشون خیلی بد هیکل و بد فرمن و ادعا دارن خوبن (ولی رژیم میگیرن) ولی وانمود میکنن عالین 

شوهرم شکم اورده بهش گفتم باید کوچیکش کنی

میدونم یکم لاغر بشه شروع میکنن حرف زدن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو هر کی گفت خودش بگه رژیم گرفتم برا سلامتیم

نمیگه که تازه منم بگم انکار میکنه جلو اونا فاز چیه. بعدم بگه ژیم گرفتم از یه ور میشینن غصه کم خوردنشو میخورن. مثلا قبلا دوتا بشقاب می‌خورد الان یه بشقاب تازه به حد اعتدال رسیده خیلی کمم نمیخوره😑

نمیگه که تازه منم بگم انکار میکنه جلو اونا فاز چیه. بعدم بگه ژیم گرفتم از یه ور میشینن غصه کم خوردنش ...

ای بابا

روش نمیشه بگه رژیم گرفتم😑

حداقل هربار میگن خودت بگو اینطوری ک خیلی خوشکلتره و از مریضیایی بگو ک ادمای چاق میگیرن

ولی هیچی ار رژیم نگو

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اوه مشکل منم هست  خانوادشون خیلی بد هیکل و بد فرمن و ادعا دارن خوبن (ولی رژیم میگیرن) ولی وانم ...

آخ آره خودشون یه من غبغب دارن پسرای دیگشن چاقن فک میکنه اونا با زناشون خوبن که چاقن 

آخ آره خودشون یه من غبغب دارن پسرای دیگشن چاقن فک میکنه اونا با زناشون خوبن که چاقن 

اینا هی میگن ما خوبیم ولی همش رژیمن   یکی نیست بگه اگه خوبین چرا میخواین لاغر بشین اخه