2777
2789
عنوان

خواهرا یه دیقه بیاین بدویین

360 بازدید | 32 پست

آقا من نمیدونم یه نفرت خیلی خیلی عجیبی نسبت به مادر شوهرم دارم بیشتر از همه خودمو زجر میده این احساس تنفر اصا از ذهنم نمیره بیرون 

اون یک زنیکه عوضی ولی خیلی با سیاسته

دیروز فهمیدم سرطان سینه گرفته حتی سر سوزن ناراحت نیستم از خودم تعجب میکنم چرااااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا 

از خودت دور کن این حسو خوب نیست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

تعجب نکن گلم منم همین حسونسبت ب خانواده ی شوهرم دارم میدونی چراچون ادمای پلیدی هستن وهیچوقت تودلم نمیشینن اگه هم خبرمرگشونوبدن اصلن ککمم نمی گزه چون خیلی زجرم دادن خداازشون نگذره

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بدی که زیاد کرده بیشتر پشت سرم با شوهرم حرف میزنه هنوز حامله نشدم فعلا قصدشم ندارم از الان میگه بچتو اینجوری کن اونجوری کن حامله شدی لاک نزن آرایش نکن خیلی ام حسوده خاک بر سرش .از خودم تعجب میکنم چون من کلا آدم دلسوزی ام

منم از مادر شوهرم متنفرم خیلی خیلی زیاد همش ام تقصیر خودشونه اگه درست رفتار کنن اینطوری نمیشه حالم بهم میخوره ازش 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد