2777
2789
عنوان

حالم از دروغ بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست

خاک تو سر این مردا !!!!

تو سه ماه چجوری سیر شد از زنش که اومده دنبال یکی دیگه . 

آشغاله ... بلاکش کن و تونستی به زنش غیرمستقیم بفهمون که با بد کسی ازدواج کرده

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گوشیم ساده اس با گوشی ساده هم می شه بلاک کرد ؟

اره گلم من گوشی جی ال ایکس خدازده داشتم اونم بلاک داشت برو تو تنطیمات مخاطبین شگارشو بلاک کن بعد برو تو تنظیمات پیام اونجاهم اسمساشو بلاک‌کن اگرم خودت نمیتونی ببر یه خدمات موبایل برات انجام میدن 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
چه جوری به زنش بگم من که زنش رو نمی شناسم

به همونی که امارشو برات گرفته بسپار پیدا کنه زنش رو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نباید هر کسی که از راه رسید گفت دوست دارم باور کنی من خودم یه نفر چند بار اومد تو راهم جلو مو گرفت که عاشقتم و این حرفا ولی من باور نکردم بعدم وقتی دیدم پیگیرم نشد دیگه راحت شدم یکم خشک و خشن باهاش برخورد کن

پیامارو همه رو حذفش می کنم اخه داداشم خیلی زیاد میره سراغ گوشیم 

بابا بگو شکایت میکنم ازت مامور میفرستم دم خونت شوخیم ندارم امتحانش مجانیه  یجوری دست به سرش کن دیگه این همه راه 

نباید هر کسی که از راه رسید گفت دوست دارم باور کنی من خودم یه نفر چند بار اومد تو راهم جلو مو گرفت ک ...

اره منم اگه بودم محل نمیدادم 

استارتر باهاش کل کل نکن  جوابشو نده  شاید اگه ببینه محلش نمیدی راهش و بکشه بره 

من همیشه از محل کارم تا خونه پیاده می رم بعضی وقتا اونو تو خیابون میبینم از تزس فقط از جاهایی می رم که شلوغ باشه اون که با کمال پررویی میگه من استعدادش رو دارم دو تا زن داشتن چه مشکلی داره اگر هم به خونوادم بگم بابا م فکر نکنم دیگه اونو زنده بزاره اخه باتبام خیلی تو این مسائل ها حساسه هیچ کاری از دستم بر نمیاد