2777
2789
عنوان

یعنی باید بهشون بگم چیکار کنم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست
به نظرم نه به همسرت بگو نه به خونوادش نذار هم بفهمن کار شماست اما به یه نفر بسپار زنگ بزنه خونشون ...

کسی رو ندارم تا بهش بسپارم دسرسی هم به دختره ندارم موندم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو ندارم تا بهش بسپارم دسرسی هم به دختره ندارم موندم واقعا 

دخالت نکن 

اینا که انقدر احمق بودن بدون تحقیق دخترو دادن به یه پیرمرد هربلایی سرشون بیاد حقشونه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
یه احساس بدی دارم دست خودم نیست 

عزیزم دختره خودش حماقت کرده پاشم باید وایسه منم یه خواهر پونزده ساله دارم والا فکر شوهر کردن نیست 

فکرشم باشه حداقل به پسر سی ساله فکر نمیکنه 

اینا از هول حلیم افتادن تو دیگ 

من باشم دخالت نمیکنم زندگی خودت میپاچه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شوهرم بنظرت میاد میگه داداش من معتاده یا خدابش میکنه پیش بقیه خیلی کار کنه میگه ولش کن هر قلطی میخوا ...

آخه ی موضوعی هم که هست اینه که خانواده دختر مگه قبلا راجع به برادر شوهرتون و گذشتش تحقیق نکردن؟

یعنی هیچ کس از گذشته به این دختر چیزی نگفته؟

گذشته برادرشوهرتون فقط مواد بوده؟

خواهر شوهر من زن عموی دخترس 

چقدر بی وجدانه وقتی میدونسته برادرش چقدر کثیفه رفته فامیلشو بدبخت کرده

عزیزم دختره خودش حماقت کرده پاشم باید وایسه منم یه خواهر پونزده ساله دارم والا فکر شوهر کردن نیست&nb ...

منم به فکر زندگی خودم هستم ولی هر دفه که یکم بیخیال میشم یه چیز جدید میفهم از برادرشوهرم که باعث ناراحتیم میشه 

منم به فکر زندگی خودم هستم ولی هر دفه که یکم بیخیال میشم یه چیز جدید میفهم از برادرشوهرم که باعث نار ...

ولش کن عزیزم 

اینجور ادما که انقدر بی وجدانن دختر بدبختشونو میدن دست گرگ باید واسشون درس عبرت بشه 

آخه ی موضوعی هم که هست اینه که خانواده دختر مگه قبلا راجع به برادر شوهرتون و گذشتش تحقیق نکردن؟ یعن ...

مواد رو تازه فهمیدم گذشتش رابطه با زنای مختلف بوده کثافت کاری

چقدر بی وجدانه وقتی میدونسته برادرش چقدر کثیفه رفته فامیلشو بدبخت کرده

خواهر شوهرم فقط از زن بازی هاش میدونست ولی انقدر با خونه واده دختره سر کل کل داره نگفته برادرش اینجور ادمیه شاید هرکی بود نمیگفت نمیدونم

خواهر شوهرم فقط از زن بازی هاش میدونست ولی انقدر با خونه واده دختره سر کل کل داره نگفته برادرش اینجو ...

اها انتقام گرفته پس از جاری بدبختش 

ولش کن عزیزم  اینجور ادما که انقدر بی وجدانن دختر بدبختشونو میدن دست گرگ باید واسشون درس عبرت ...

فقط دعا میکنم اگه واقعا مواد مصرف میکنه بفهمن دختره بد بخت نشه واقعا بچس