2777
2789
عنوان

دلم تنگه خیلیم تنگه.چرا تهرانی چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 42 پست
یه سوالی شما که از ۸۸ عضو بودید تا ۹۶ هیچ تاپیکی نداشاید یا حذف کردید؟؟ یا کاربری دوم دلشتید...الان ...

من همین یکی رو دارم

خوب اون موقع ها ما بیشتر از حرف های آدم ها استفا ه میکردیم

پرچونگی وبی دانشی حرف زدن والکی چرت وچرت کردن شاخصه جالبی نبود

بعد هم سایت ریزشی زیاد داشته خوب دوبار تغییرات داشته بعد هم ما اون موقع ها مجاز بکدیم حرف بزنیم نهایتا خودمون پست هامون رو ک ممکن بود دردسر درست کنه پاک میکردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشکلای من خیلی ها رو دریت میگین هستن ولی فقط بودن که به درد نمیخوره میفهمین چی میگم ؟ آره خیلی ه ...

میشه یکم جزیی تر بگی و مثال بزنی دوستم؟ راستش من خیلی دوست دارم بدونم ، چون همه میان همینارو کلی میگن که قدیم  حرف حق میزدیم و قضاوت نبود و اینا، ولی من متوجه نمیشم منظورشون دقیقا چیه

میشه یکم جزیی تر بگی و مثال بزنی دوستم؟ راستش من خیلی دوست دارم بدونم ، چون همه میان همینارو کلی میگ ...

بله چرا که نشه عزیزم

وقتی از کتک وهمسرآزاری حرف میزدیم از دین از سیاست از مردهای سیاستمدارمون انتقاد میکردیم درسته صدامون به جایی نمیرسید شایدم مبرسید ولی خیلی ها مون چشامون باز میشد تازه میفهمیدیم چند چندیم.مراکز تفریحی بهم معرفی میکردیم.از کولیک بچه ودکتر زندن وتربیت بدون فریاد بچه میگفتیم .الان میتونی یک تاپیک بزنی از فیروز ابادی وویلاش یا دروغ های ولایتی یا گرونی خونه وماشین بگی

میتونی یا نمیتونی از جبر وفشار بگی

اون موقع ها که میگم خیلی سایت خوشکلی نداشتیم ولی همش واسه خودمون بود

یک آدم از جنس آدم بدهای بی صفت که میاد وکاربرها رو آزار میده داشتیم خیلی خوب پیگیری کردنش.بخاطر آرامش ما .نه نی نی یار ۴ کاملا مردانه به زنانگی ما توهین کرد وانگار نه انگارخیلی بدی ها هم قطعا داشتیم نیاز به تغییر بود ولی باز از الانه سایت صد درجه بهتر بود.بنیاد نیکوکاری.راهنمایی های فوق العا ده.حرف های خاله زنکی هم داشتیم ام کنارش بحث فلسفی و ...هم داشتیم.کلی کاربر پزشک ویا متخصص تو زمینه های دبگه داشتیم کمک میکردن کسی حقوق نمیدادشون

خودشون مبخاستن

الان گاهی گمان میکنم این راویان داستان های خیانتی وجنایی و...یک حقوقی هم میگیرن که ابنا رو بیان تعریف کنن😒

بله چرا که نشه عزیزم وقتی از کتک وهمسرآزاری حرف میزدیم از دین از سیاست از مردهای سیاستمدارمون انتقا ...

فهمیدم چی گفتی

ممنونم ازت که توضیح دادی خیلی گلی❤🌼

راستش هنوزم هستن کسایی که میگی منتها خیلی کمتر هستن 

اون زمانا سایت اینهمه کاربر هم نداشت

الان چون تعداد کاربرا هم زیاد شده این سبک ادمها هم اومدن 

ولی خب هنوزم میشه کمی مثل قبل بود

هنوزم میشه اصلا تاپیکای دروغین و خیانتو و داستانای سرکاری رو باز نکرد، کاری که من خودم میکنم .... از همون صفحه ی اولشم تابلو هست سرکاریه

به نظرم هنوز اون تاپیکای خوب هم هست منتها تو تعداد کمتری

و متاسفانه وضع جامعه و فرهنگمون هم افتضاح شده، همین مردم همه همو میزنن و با هم دشمنی و حسادت دارن ... همین ادمها هم اومدن عضو نی نی سایت هم شدن دیگه

بعدم الان دیکتاتوری تو مردممون موج میزنه ، هرکی میگه من درست میگم و هرکی مخالف نظر منه بره بمیره... اصلا نمیشه تو یه تاپیکی بحث مسالمت امیز کرد که ذهنامون باز بشه، همه فقط به هم و عقاید هم توهین میکنن

بخدا همین امروز یه خانم اومده تو یه تاپیک اشپزی شروع کرده با من بحث کردن من اگه بیخیال نمیشدم دعوا میشد😄 یعنی کلا اعصاب مردم خراب شده حتی تو تاپیک ساده هم دعوا میشه حالا فکر کن راجع به دین و سیاست حرف بزنی...

بعدم الان دیکتاتوری تو مردممون موج میزنه ، هرکی میگه من درست میگم و هرکی مخالف نظر منه بره بمیره... ...

میدونی دعوا که همیشه میشد ومیشه😁چون هم یک کلامیم هم هرکسی ۴ تا کتاب خونده فکر میکنه فقط همون عاقله وبس😒ولی دعوا بشه کرشد کنیم بهتر ازاینه سکوت وجوک و...بگیم وعین یک مرداب بشیم☹

چ دغدغه هایی دارید والا

ما تو امروزمون موندیم، دلمون مردن میخاد فقط

شمافکر مدل و آب و رنگ سایتی اید!

موفق باشید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چ دغدغه هایی دارید والا ما تو امروزمون موندیم، دلمون مردن میخاد فقط شمافکر مدل و آب و رنگ سایتی ای ...

ماهم موندیم 

اتفاقا دغدغه مون یکیه

ما هم میگیم مردم تو تنگنا موندن ولی چرا نمیگذارن بیان اینجا حداقل گپ بزنن .انتقاد کنن.خفه شدیم بس که گفتن بتمرگین

مدل وآب ورنگ سایت 😒هی هی 

ماهم موندیم  اتفاقا دغدغه مون یکیه ما هم میگیم مردم تو تنگنا موندن ولی چرا نمیگذارن بیان اینج ...

ان شاالله وضع بهترمیشه خواهر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس