2777
2789
عنوان

دلم تنگه خیلیم تنگه.چرا تهرانی چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 42 پست

منم قدیما خواننده خاموش بودم واقعا لذت میبردم از تاپیکا ... چقد دلسوزانه راهنمایی میکردن چقد با احترام حرف میزدن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی میرم تاپیکای هف هشت سال پیشو میخونم

هیچ چیز خاصی هنوز توش نفهمیدم و ندیدم

نمیدونم چرا همیشه میخوان بگن گذشته مون خوب بوده الان بد شدیم

چه تو تاریخ چه تو جامعه چه تو ادبیات چه تو نی نی سایت

شاید داریم خودمونو گول میزنیم!

یه سوالی شما که از ۸۸ عضو بودید تا ۹۶ هیچ تاپیکی نداشاید یا حذف کردید؟؟

یا کاربری دوم دلشتید...الانم خیلیا دو کاربری دارند..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

خوشکلای من

خیلی ها رو دریت میگین هستن ولی فقط بودن که به درد نمیخوره

میفهمین چی میگم ؟

آره خیلی ها رو شما اشاره کردین دریغا

دماوند عزیز .نگ نگ و.....

دوستان من قدیم ها هیچ چیز خاصی نبود فقط خودمون بودیم حق حیات داشتیم حق حرف حق گفتن حرف هومون

الان فقط یک زندانی سانسوریم نمیخایم شما هم نمبخاین

آره ما هم داشتیم قالتقاق ودروغ گو 

ولی کم ولی تک وتوک

الان آدم ها عوض نشدن عوضی اومدن مسیر رو رسیدن به این سایت

چرا

نزدیک ده ساله عضوی و ۹۸۲ تا پست داری. عجیبه. اونوقت ی عده دو سه ماهه عضون ۲۰۰۰۰ تا پست دارن😶😶😶

شما هر جا چشمتون به کاربرای در این حد قدیمی افتاد یه نگاه بنداز اکثرا زیر 1000 و 2000 پست دارن

دلیل داره

اونوقتا ما کلوب داشتیم دائم تو تبادل نظر در حال نظر دادن بی ربط و با ربط نبودیم

یه گوشه ای با دوستانون دور هم بودیم 

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

همه چی قدیمیش بهتره دوست عزیز 

کاریم ازتهرانی برنمیاد،این طرزفکرجامعه ماست که عوض شده زندگیامون رفتارامون وسطح فکریمون همین موضوعاتی هست که توتاپیکامطرح میشه وعجیب هم نیست چون اعضای این سایت هم ازافرادهمین جامعه هستن 

جامعه مون شده تجمل طلب،افرادی سطحی نگروچشم وهم چشمی کن،چیزهایی درنظرمون ارزش شدن که تودین ویاحتی مرام انسانی جایگاهی ندارند خودباخته بی هویت و...پس عجیب نیست که اینجاهم عوض شده باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .