2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

21473 بازدید | 29 پست

سلام خانومایی که زایمان طبیعی بدون درد انجام دادن لطفا تجربیاتشون رو بگن من خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم ولی از دردش میترسم آیا این روش خوبه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دهانه رحمت خوب بازبشه اره خوبه اخه تاپنج سانت بازنشه تزریق نمیکنن بعضی ها ژنتیکی انقدردرد میکشن بعد میبینی دوسانت بازشده هنوز ولی بعضی ها دردشون شروع نشده پنج سانت دهانه بازشده باید یه بار امتحان کنی ان شاا.. جزو گروه دوم باشی

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

عزیزم من میخاستم اپیدورال کنم

فکر میکردم واسه موقعی ک بچه بدنیا میادم خوبه و هیچی حس نمیکنم

ولی وقتی دردام شروع شد موندم تو خونه دردامو کشیدم وقتی دیدم نمیتونم تحمل کنم رفتم دکتر

گفتم اپی میخام گفت تو دیگه درداتو کشیدی میخای چکار

اینم بگم از ساعت ۴ تا ۱۱ صبح من درد کشیدم

اپیدورال یعنی بی حسی از کمر عالیه.ولی باید6 سانت شده باشی یعنی درد میکشی ولی اوج درد ک مال بدنیا اومدن بچه تا10 سانت شدنه حس نمیکنی.من خودم بیدردی آی وی یعنی تزریق بازو گرفتم فقط گیجم کرد دردو ابدا کم نکرد ولی دوستم با همین روش آی وی خوابیده بود وسط دردا خیلی براش خوب بود.آدم به آدم فرق داره.ولی مامای همراه باتجربه حتتتما بگیر در کنار بیدردی.چون ورزش میده و دوش آب گرم و ماساژ و ... از همه مهمتر روحیه میده بهت باعث میشه روند زایمانت سریعتر پیش بره

من با دكتر زناني كه پيشش ميرم مشورت كردم و اون تاييد كرد و گفت خيلي جاها از ٥ فينگر شروع ميكنن اما كار اينا اينطوري نيست و از ٢ فينگر تزريق شروت ميكنن و روندش هم كند نميشه، خلاصه كلي تاييدش كرد

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

اتفاقا به منم توی بیمارستان پیشنهاد دادن ولی قبول نکردم

من مامای همراه گرفتم خیلی کمکم کرد 

اونم گفت خوب شد قبول نکردی گفت فقط یکی از بیمارستان های شهرمون متخصص خوبی داره واسه این کار بقیه به درد نمیخورن

فرداش یه بنده خدایی اپیدورال انجام داد دیگه بچش به دنیا نمیومد مثل اینکه خیلی سختی کشیده تا دنیا بیاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂