2777
2789
عنوان

دوست خانوادگی و فامیل

180 بازدید | 4 پست

سلام ما یه دوست خانوادگی داریم که از طرفیم میشه فامیل.شوهرهامون صمیمی هستن و خودمونم همچنین.

ولی هر وقت میریم خونشون شوهرش هی به زنش میگه بیا بشبن یه کمی اخه یا میگه بیام کمکت

تو سر پا موتدی همش تو اشپزخونه ها

به زنش فقط اینچوری میگه منم به زنش کمک میکنم خب ادمم دیگه لنگ هامو نمیدازم که رو هم اون کار کنه من بشبنم.ولی وقتی حتی یه چایی میاره شوهرش میگه بیا بشین اخه

خب خونه ما اومدنی مگه من کار نمیکنم خب تو هر خونه ای باید میزبان کار کنه دا مهمون کار هم کنه لطف میکنه.شوهرش اونقدر اینچوری کرده از اونجا رفتن دلسرد شدم

ب تظرتون چه واکنشی داشته باشم 

اینم بگم ما و اونا تو یه شهر دیگه هستیم دور از خانواده و تنها همدیگه رو داریم اینجا پس نمیشه قطع رابطه کرد

ربطی به شمانداره هوای خانمشو داره شوهرمنم همش میگه کمک نمیخوای بشین من انجام میدم

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به شمانداره هوای خانمشو داره شوهرمنم همش میگه کمک نمیخوای بشین من انجام میدم

سوهر منم پیش مهمون کمکم میکنه.شوهر دوستم پا نمیشه که کمکش کنه با زبون فقط حرف میرسونه.فرق احترام به زنش و حرف رسوندن به منو خوب میفهمم بچه نیستیم که