2777
2789
عنوان

لعنت به مادرایی که به فکر بهداشت فردی خوشون و بچون نیستن شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
اقادبعدش به کوچیکه گفتم رفتی خونه به مامانت بگو این کار رو بکنه اون کارو بکنه به دختر بزرگم گفتم به ...

خدایا چه مادر بیخیالی داشتن بیچاره بچه ها چقد اذیت شدن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدرسه دخترم بعضیا 3یا4ساله شپش دارن.یعنی مدیر مدرسه تعجب کرده بود که چه جوری ماماناشون به فکرشون نیستن وبقیه بچه هاروهم گرفتار میکنن.مگه میشه یه نفر 4سال شپش داشته باشه.آخه آدم چقدر بی فکر.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

خدا. رو شکر دختر بزرگم که هیچی نداره ولی دختر وسطیه دیروز بردم حموم یه عالمه. از سرش دعراوردم از صبح. هم دارم تخمها رو درمیارم دیگه هم گفتم حق ندارین اونا بیان یا شما برین یعنی مادر انقدهر بیخیال سرع بچه پر شپش بشه عین خیالش نباشه خدا رو شکر تا اخر ماه از اینجا میریم سمت همون. منطقه قبلیمون

و اضافه كنم كساني ك در تاكسي يا اتوبوس بوي عرقشون تا فرسنگها ميره خيلي بي فرهنگن

فرسنگهااا😂

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
تو مدرسه دخترم بعضیا 3یا4ساله شپش دارن.یعنی مدیر مدرسه تعجب کرده بود که چه جوری ماماناشون به فکرشون ...

چقد کثیف وچرکولک هستن همچین مادرهایی 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

وای من خواهرشوهرم هفته ای یه باردوش میگیره ازنیم متری ردمیشه یه بوییییییی عجیب گندی داره خدابه دادشوهرش برسه😑

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
خدا. رو شکر دختر بزرگم که هیچی نداره ولی دختر وسطیه دیروز بردم حموم یه عالمه. از سرش دعراوردم از صبح ...

حالا از شپش بگذریم.نذار دخترات تنهایی برن خونه دوستاشون.اوضاع مملکتو که میبینی خرابه خواهر 

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

اصلا شپش ربطی به بهداشت نداره و اتفاقا تمایلشون بیشتر به موهای تمیزه

من خواهر کوچیکم از مدرسه اشون گرفته بود، یعنی همه مون بیچاره شدیم تا تموم شد

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔