2777
2789
عنوان

لعنت به مادرایی که به فکر بهداشت فردی خوشون و بچون نیستن شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
آره من یادمه بچه که بودم هفته ی یکبار معلم بهداشت نگاه موهامون میکرد اونموقعه نمیدونستم چرا این کار ...

جالب بود هیچکسم نداشت.من خودم دهه هفتادیم تو عمرم یه بارم شپش نگرفتم با اینکه امکانات کم بود.ولی الان خیلی عجیبه بچه ها شپش میگیرن

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
آخی بچه ها خیلی رو موهاشون حساس هستن من پسرم دوسال و نیمشه دوسه ماه پیش چون موهاش خیل نرم و لخته و ف ...

پسر شما باز کوچیک .پسر من نزدیک 6سالش .ولی دیگه تمام روشها رو واسه از بین بردن شپش به کار بردم نشد که نشد دیگه موهاشو از ته زدم .اندازه ی یه سطل آشغال شد موهاش انقد بلند و پرپشت بود😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما باز کوچیک .پسر من نزدیک 6سالش .ولی دیگه تمام روشها رو واسه از بین بردن شپش به کار بردم نشد ک ...

خداروشکر که از شر شپش راحت شدی ،،،،انشاا... دوباره موهاش بلند میشن 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
جالب بود هیچکسم نداشت.من خودم دهه هفتادیم تو عمرم یه بارم شپش نگرفتم با اینکه امکانات کم بود.ولی الا ...

آره دقیقا بخدا تا سه چهار سال پیش فک میکردم شپش یه موجود خیالیه 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

خدایی شپش ک دیگه خیلی زیاد شده یه لحظه غافل بشی میبینی سر بچه شپش گرفته من ک جزو کابوس هام شده هر روز چک میکنم سر دخترمو 

ولی خب من هنو زبط متاطقی ک گفتی رو ب موضوع نفهمیدم شپش تو سطح شهر پخش شده ربطی ب منطقه نداره😑

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

به منطقه نیست فدات شم کلا مشهد دو سال شپش خیلی زیاد شده صداشو در نمیارن خواهرم ازاد شهر ه بچه های مدرسه شون گرفته بودن تازه پسرم هستن .داروی های قبلی اصلا اثر نداره  روشون.   فقط روغن بادام تلخ هفت ساعت حتما روی سر بچه ها باشه بعدم حسابی شونه دندانه ریز توی حمام بهمراه نرم کننده و محلول دایمتکون طبق دستورش .  

میشه بگید چطوری شپشو ریشه کن کردی از سر بچه ها؟ هرچی میدونی بگو خدا خیرت بده

من سر دخترم گرفت چند ماه درگیرش بودم هر راهی ک فکرشو بکنی رفتم سس مایونز شامپو نرم کننده و... هرکی هر راهی میگفت انجام میدادم ولی انگار تمومی نداشت تا اینکه اومدم یک روز در میون روغن زیتون نارگیل و حنا رو ب سرش زدم تا یک ماه تخم هاشم بعصی وقتا جمع میکردم حموم هم نرم کننده میزدم با شونه دندونه ریز شونه میکردم تخم ها هم ب واسطه روغن ها ترم میشد جدا میشد وای خلاص شدما خلاص تازه کلی موهای دخترمم تقویت شد 

ولی خواهر شوهرم یه شامپو گرفت ۴۰ هزار تومن یکبار زد اونم ریشه کن کرد حتی تخم هاشم نابود کرده مثل اینکه 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

عزیزم چ ربطی ب بالا یا پایین شهر داره

من خودم نوک تهران ازدواج کردم میبینم ادما هزار جور بیماری جنسی و جسمی دارن حتا بیشتر از جنوب شهریا بیماریهای عجیب غریب 

بچها تو این سن مدرسه میرن شاید بخاطر اون تند تند میگیرن

عزیزم زیادم ب بهداشت ربطی نداره

ولی مادر باید حواسش باشه ک دخترش نگیره بهش یاد بده چ کارایی بکنه چ کارایی نکنه 

از شونه هم دیگه استفاده نکنن یا مقنعه همو سرنکنن 

شماهم جای غیر خونه خودتون میخواید بخوابید 

همیشه چنتا پارچه یا ملحافه تمیز با خودت ببر بکش رو بالشتا و تشک 

اگرم حیوون خونگی دارید حتما ببرین دکتر برای معاینه💐💐💐

راستی موهای دخترام حتما بباف 

یه اصل روانشناسی هست که میگه خودمون هر طور هستیم، نیت دیگرانو همونطور میبینیم