2777
2789

من مشهد زندگی میکنم خیابون ابوطالب جزء منطبقه متتوسط رو به بالای. مشهد هست سه ساله اومدم دو سال پیش اون منطقه بودم سه تا دختر دارم یه بار دخترام شپش گرفتن که فهمیدم از دخترعموشون که قاسم اباد میشینه گرفتن تو یه ماه پاکشوخن کردم از شپش سال سوم که خونه رو عوض میکردیم من دنبال ویلایی بودم ولی پیدا نکردیم صاحب خونه هم عجله داشت خالی کنیم منم تو دیوار یه خونه بزرگ پیدها. کردیم تقریبا نزدیک منطقه خودمون بود ولی جزء پایین شهر حساب میشد چون خونه اش خوب بود زیاد واسم مهم نبود تابستون اومدیم اولای زمستون دخترر بزرگم دوستش و خواهر کوچیکش اومدن خونمون و دیگه دوست شدن منم خوشحال که دختر وسطیم که ۷ سال داره دیگه دوست پیدا کرده و لیگه نق نمیزنه اقا اخر زمستون پدرشوهرم فوت کرد ماهم چند بار رفتیم شهرستان دفعه اخر دیدم دو تا دختر بزرگم باز شپش گرفتن. یعنی اعصابم به هم ریخت گفت خدایا باز از کی گرفتن همش فکر میکردم تو شهرستان کسی داشته بعدش فکر کردم دختر بزرگم تو مدرسه گرفته تا عیده پاکشون کردم بعد عید برگشتیم مشهد دوباره تو سر دخترم بود گفتم خدایا از مدرسه که هر روز نمیاد یه دفعه به این دو تا خواهر که خونمون میومدن شک کردم سر دختر کوچیکخه رعو یه لحظه فرمالیته دیدم نبود بازف گفتم نه باید دقیق ببینم بعد داشتن بازی میکردن گفتم خوب دخترا بیاین موهاتونو ببینم یه دفعه دختره گفت کله من پره تخمخ بعد نگاه کردم دیدم چشمتون روز بد نبینه از سر موها به اندازه یک انگشت میومدی پایین تمام موها پر تخم شپش یه عالمه یعنی حالم بد شد بعدش هم فهمیدم مادرشون تو بهداشت کار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااااا. موهاشونو کوتاه نگه دار.

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

😷😷😷😷😷

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

اقادبعدش به کوچیکه گفتم رفتی خونه به مامانت بگو این کار رو بکنه اون کارو بکنه به دختر بزرگم گفتم به بزرگه بگه اقا چند روزربعد سرشو دیدم یکم بهتر بود وهلی بازم تخم تازه داشت بازم گفتم به مادرشون پیام دادم این دختره رو ول نمیکرد که تا ده روز پیش که دیگه نیومدن

واااااااییییی !!!

دیگه نزار بیاد خونتون.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بهشون یاد بده از شونه یا گلسر یاتل یا روسری هیچـــــــــکس حتی خواهرشونم استفاده نکنن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜