2777
2789
عنوان

جلو بودن پیشانی نوزاد

35149 بازدید | 49 پست

سلام من نوزادم 5 ماه و نیمشه احساس میکنم یه طرف پیشونیش جلوتره میترسم ببرم دکتر بگه خوب نمیشه یا نیاز به عمل داره. آیاپیشونی جلو اومده رو عمل میکنن یا امکان داره خوب شه؟ممنون میشم راهنماییم کنین

عزیزم سر قسمت حساس هستش حتما ببرش دکتر من اطلاعی ندارم و انشالله هیچی نیس و سالمه سالمه ولی واسه اطمینان ببرش

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما بچه اشنا داشتیم خیلی پیشونیش جلوبودظوری که قیافشوهم تحت تاثیرقرارداده بود من یکسالگی دیدمش یکم بهتر شد دیگه ندیدم تا دوسالگی بازدیدمش خیلی خیلی بهترشده بود بعبارتی معمولی بود

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

توعکس اونقد چیزقابل توجهی نیست

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
عکسشو گذاشتم

به نظر من.طبیعیه.منکه حالته خاصی تو پیشونیش نمیبینم که نگران کننده باشه.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..