2777
2789
عنوان

آمپول hcg

304 بازدید | 19 پست

روز 13 پریودی دوتا آمپول   hcg زدم الان 15 روز گذشته و پریود نشدم. با آمپول hcg چند روز بعدش پریود میاد اولین باره زدم ممنون میشم راهنماییم کنید؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بی بی چک بزن شاید بارداری 14 روز بعد باید پری بیاد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
بی بی چک بزن شاید بارداری 14 روز بعد باید پری بیاد

تو روخداا؟ یعنی ممکنه؟

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو روخداا؟ یعنی ممکنه؟

اره چرا که نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

این آمپول رو تو ناف میزنن؟

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
من 12روز بعد تزريق دوتا hcgمثبت شد

عزیزم مبارکت باشه. قبلش علائمی داشتی ؟ آخه من هیچ علائمی ندارم ولی روز 13 پریودی یه دونه فولیکول 20 یخ دونه 23 داشتم فورا hcg رو زدم

فولیکول غالب هم که داشتی خیلیا علایم ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فولیکول غالب هم که داشتی خیلیا علایم ندارن

الهی هیچ کس منتظر بچه نباشه. خیلیی سخته

عزیزم مبارکت باشه. قبلش علائمی داشتی ؟ آخه من هیچ علائمی ندارم ولی روز 13 پریودی یه دونه فولیکول 20 ...

معمولا علائم بعده هفته ۶ یا ۷ خودشو نشون میده

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا