2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز درمانی،،،اون علامت ذره بین بالای صفحه رو برن سرچ کن پیازدرمانی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
عزیزم نگران نباش الان بیشتر خانوما به تنبلی مبتلا شدن یکیش خود من ۴ ماه اقدامم خبری نیس دکتر گفت ت ...

پیاده روی خیلی خوبه من چند وقت میرفتم پریود هام منظم شد همین که نرفتم کردن بازم نامنظم شد

سلام گلم .تنبلی چیز خاصی نیست من خودم تنبلی داشتم یه دوره سه ماهه متفورمین خوردم وزنمو اوردم پایین بعد سه ماه دیگه قرصارو نخوردم که دقیقا ماه بعدش باردار شدم

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا 
سلام گلم .تنبلی چیز خاصی نیست من خودم تنبلی داشتم یه دوره سه ماهه متفورمین خوردم وزنمو اوردم پا ...

دکتر به منم گفت متفورمین بخور

ولی من یه ماه خوردم حالمو به هم میزد ضعف میکردم غش میکردم بهم نساخت 😔😔😔😔😔

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

البته من یه قرص خارجی تقویتی هم دکتر برام نوشت  اسمش اووبوست بود متفورتکس هم میخوردم  ولی اصلا نه ناامید بشو نه استرس داشته باش تو فکرشم زیاد نباش که بگی این ماه میشم یا ماه دیگه وقتی بخواد بیاد میاد و سورپرایزت میکنه

قشنگ ترین هدیه دنیارو بهم داده خدا