2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عروسی یعنی چی؟؟؟🤔🤔🤔

28051 بازدید | 18 پست

از شب که خوابیدم تا صبح همش خواب عروسی میدیدم یا عروسی کسایی که اصلا نمیشناختم بود یا عروسی اونایی که قبلا عروسی کردن حتی از خواب که بیدار شدم ودوباره خوابیدم ادامشو دیدم باز😑😑😑😑حالا کسی میدونه تعبیرش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه چه جالب 

آره عزیزم  .منم داشتم تایپ میکردم برات .اصلا خوابی که احساس میکنی که تعبیرش جالب نیست میگن آب رو باز کنی و بازگو کنی تا بلا با آب بره. آب نماد پاکی و زلالی هست با خودش میبره بلا و مصیبت رو .من اینو از مادرم اونم از مادر و .....از گذشتگان گفتن بهشون

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
آره عزیزم  .منم داشتم تایپ میکردم برات .اصلا خوابی که احساس میکنی که تعبیرش جالب نیست میگن آب ر ...

آره منم شنیدم کاش همین کارو میکردم رفتم نت گشتم گفته بود اگه ببینید تو عروسی کس دیگه لی هستین از بدبختی واینا که تو زندگیته خلاص میشی😐😐😐😐یا اگه عروسو میشناختی بلا ومصیبت داره تو زندگیش بدبخت به اندازه کافی بلا داره والا نگرانش شدم 😑😑😑😑

آره منم شنیدم کاش همین کارو میکردم رفتم نت گشتم گفته بود اگه ببینید تو عروسی کس دیگه لی هستین از بدب ...

آخی نگو بهش حالا تو صدقه و آیه الکرسی و ۴قل رو بخون انشالله رفع بشه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

من در سایت علم سرا خوندم که

تعبیر خواب ازدواج خواستن بدون دانستن نام عروس مردن است

تعبیر خواب عروسی با چنگ و نای، مصیبت است

تعبیر خواب عروسی که او را پیش شوهر می برند مرگ است

تعبیر خواب عروسی اصلا خوب نیست

تعبیر خواب عروسی را همه معبران عزا دانسته اند و عروس فتنه و بلا است

تعبیر خواب عروسی فقط به شرط دانستن نام و فامیل عروس خوب است

تعبیر خواب داماد شدن به شرطی که عروس را نشناسید اصلا خوب نیست و مرگش نزدیک است و برای دختر نیز همین است

https://elsen.ir/