2777
2789
عنوان

امتحان گواهینامه رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 83 پست

تنها کاری که میکنی با همسرت یا پدرت کسی که ماشین داره

برو یه جای خلوت که سر بالایی باشه و ماشینو بزارن خاموش که تو سربالاییو روشن کنی بتونی ببری بالا اینو تمرین کنی دیگه برات اسون میشه

چون یکی از سخت ترینا اینه مه ماشین خاموشو بدون ریپ زدن بتونی از سربالایی ببری بالا

امروز برام مهم نبود قبول شم یا نه اصن فک نمیکردم پام اینطوری شه زانومو نگا کردم خیلی وحشتناک میلرز ...

اکثرا خانم ها همینطورین بعد سه چهر بار رد شدن خوب میشی.... درست زمانی که مطمئنی قبول نمیشی قبول میشی

دخترم تمام زندگی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری که میکنی با همسرت یا پدرت کسی که ماشین داره برو یه جای خلوت که سر بالایی باشه و ماشینو بز ...

مدت مدیدیه با همسرم میرم تمیرین و هیچوقت ترسم نریخته... 

روز اول مربی بهم گفت تا زمانیکه یه زن با پدر و همسرش بره رانندگی راننده نمیشه و الحق هم که درست گفت..

دخترم تمام زندگی من
بدجوری استرس داشتم با اینکه برام مهم نبود قبول شم چون دفعه اولم بود میترسم دفعه ها بعد میدونم استر ...

من با یه افسر امتحان داشتم انقدر بداخلاق و بی ادبو بی حوصله بود به خاطر همین خیلیا ازش می ترسیدن و رد میشدن.... اونم چه رد شدنی وقتی که می خواست بگه ردی کم مونده بود فحش بده وقتی اشتباهی انجام میشد مسخره می کرد و با پوزخند و گاهی با اخم شدید و حرفای بد رد می کرد و اون بقیه که صندلی عقب نشسته بودن خیلی بیشتر ازش می ترسیدن.... 

اکثرا خانم ها همینطورین بعد سه چهر بار رد شدن خوب میشی.... درست زمانی که مطمئنی قبول نمیشی قبول میشی

ناراحت شدم 

دختره با من بود بعدش جلو پسرا گفت وای تو که خیلی خاموش کردی

آخه من 200 تومن از کجا بیارم 4 بار بیفتم😔😔😔😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
تنها کاری که میکنی با همسرت یا پدرت کسی که ماشین داره برو یه جای خلوت که سر بالایی باشه و ماشینو بز ...

این وارد نیس نتونه کنترل کنه ماشین میزنه عقب دیگه خر بیار باقالی بار کن

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
این وارد نیس نتونه کنترل کنه ماشین میزنه عقب دیگه خر بیار باقالی بار کن

عزیزم  بلدم

24 ساعت سربالایی و شهر و همه جا رفتم

بدون اینکه مربیم حتی ی بار ترمز کلاچ بگیره

با نامزدمم رفتم گفت خیلی کلاچ خوب ول میکنی

استرس داشتم پام میلرزید

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

من که بار اول قبول شدم تازه افسره هم که انقد بداخلاق بودبا همه با من خوب رفتار میکرد. انقد حین رانندگی باهام هی شوخی کرد که مثلا حواسم پرت شه خطا کنم ولی کور خونده بود😅😅😅😅😅😅😅

همینه دیگه ما هم دادیم این پولارو

😢😢😢😢😢

خیلی ناراحتم

کاش پام نمیلرزید

اصن نمیتونم تصور کنم ی پا چقد میتونه بلرزه

عزیزم  بلدم 24 ساعت سربالایی و شهر و همه جا رفتم بدون اینکه مربیم حتی ی بار ترمز کلاچ بگیره ...

سربالایی رفتن راحته تو سربالایی ماشینو راه انداختن قلق داره اونم نیم کلاجه واسه اینکه عقب نزنه ماشین. اگه بتونی کنترل کنی پیشنهاد خوبی داده دوستمون چون دیگه ماشین زیر پات خاموش نمیشه

من بار دوم امتحان شهر داشتم دوبل و دوفرمون و رفتن کوچه رو خوب رفتم و افسر تعریف کرد.دقیقا رو سربالایی ایست داد و گفت حرکت کن.نتونستم حرکت بدم و رد شدم.ولی با شوهرم خیلی تمرین کردم.ولی بلر سوم یه افسر دیگه بود اینو امتحان نگرفت

مدت مدیدیه با همسرم میرم تمیرین و هیچوقت ترسم نریخته...  روز اول مربی بهم گفت تا زمانیکه یه زن ...

عزیزم شما با یکی برو و ازشون بخوا پیاده شن

من پدرم تو اموزشگا رانندگی هستن 

شما باید یاد بگیری مرحله سختو بگذرونی راه صافو که همه بلدیم

و اینکه ببینی چقد زن تو خیابونن که دارن تک و تنها رانندگی میکنن و اصلا کار سختی نیس

ی روز راننده میشی با ی دیتت تخمه میشکنی با اون یکی دستت گوشی نگا میکنی اهنگ عوض میکنی

اگه رانندگیو دوس داشته باشی ب هر دلیلی باید با ترست مقابله کنی نباید بزاری ماشین تورو کنترل کنه این شمایی که باید ماشینو کنترل کنی این قدرت ذهنی شماست نه پدال و فرمون ماشین

سربالایی رفتن راحته تو سربالایی ماشینو راه انداختن قلق داره اونم نیم کلاجه واسه اینکه عقب نزنه ماشین ...

سربالایی روشن کردنپ خیلی رفتم

حتی سربالایی ای ک پشتم ماشین پارک باشه و بعد از گاز دادن ترمز دستی بکشی و بهش نخوری

ولی امروز بخاطر امتحان پام میلرزید

فک کنم شما اصن متوجه حرف من نمیشی