2777
2789
عنوان

اگه کسی هست بیاد کمک

212 بازدید | 29 پست

سلام دو ساعت دیگه دارم میرم که برای همیشه از درس و مدرسه خداحافظی کنم و تموش کنم 

میخوام با مدیر و مسئول حرف بزنم 

چون خیلی تو این دو سال زجرم دادند 

واقعا مدرسه بیخودی دارند طوری که کل دانش آموزان سر هم ۷۰ نفر هم نمیشن

به نظرتون چی بگم که هم بی احترامی نشه هم نشون بدم که چقدر اذیت ام کردن و مدرسه باید درست بشه ؟ 

احساس میکنم عمرم تو این دبیرستان هدر رفت 😔

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

میگم دارم میرم پرونده رو بگیرم 

درسم تموم شده

تو دبیرستان اذیتم کردن 

به مدرسه شون مینازن

چی بگم که در کمال ادب نقص هاشونو نشون بدم دلم خنک بشه که عمرمو هدر دادن

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

یه خداحافظی گرم و صمیمانه 

برای سال بعد 

اگر بهتون پیشنهاد  دادن

تشکر کنید و  نرید ....☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب چه اتفاقی افتاده که میخوای توضیح بدی براشون؟

تا دلت بخواد ما رو کوبوندن که به روش ما درس بخونید وگرنه موفق نمیشید

هیچوقت به اعتراضات مون توجه نکردند

همیشه ما مقصر بودیم و اونا شاکی و پر ادعا 

یه خداحافظی گرم و صمیمانه  برای سال بعد  اگر بهتون پیشنهاد  دادن تشکر کنید و &n ...

اون که اره به جز مدیر و ناظم

چون هفته اخر برام مشکلی پیش اومد واقعا نتونستم برم تازه اردو مطالعاتی هم بود

چنان بهم توهین کردن که ناظم تیکه مینداخت مدیر جلو همه میگفت ده روز نیای همین میشه دیگه هیچی نمیدونی 

تا دلت بخواد اذیتم کردن 

خانومی درسم تموم شده

اهاااان هرچي دلت ميخواد بگو چون داري از اون مدرسه ميري ديگه راحت باش😬😂

اخه نمیخوام توهین کرده باشم چون ممکنه مدیر با مادرم همکار بشه بعد نمیخوام بد بشه 

اگر چه مدیره خله هر کی بهش تا الان توهین کرده از فرداش گفته این یک دختر نمونس 😐