2777
2789
عنوان

چرا خانمای باردار؟

215 بازدید | 15 پست

خانمای گل باردار که حالا دونفرید و نی نی توی شکمتون هم میشنوه هم حس میکنه هم میفهمه چرا تاپیکایی که غمگینن و غصه دارن و گاهی ترسناکن میخونین و پست میذارین..من فک میکنم اثر منفی داشته باشه..شاید یه لحظه یه چیزی یه حرفی بدجور ناراحتتون کرد یا ترسوند یا اثر خیلی بدو جبران ناپذیری گذاشت..میدونم به من ربط نداره قربونتون برم من فقط بخاطر خودتون و نینیتون میگم چون بچه زنداداشم بخاطر ترس از یه مطلبی سقط شد..میترسم و نگرانم از اثرات منفی این امواج گوشیو مطالب و .... 

دعا میکنم همتون بسلامتی فارغ شین ولی توروخدا مراقب خودتون نینیتون باشین خیلیا توحسرتن..

فحشم ندین توروخدا بخاطر سلامتی خودتون میگم 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
قربونت من واسه اثر امواج زدم فقط توهین شنیدم

ای بابا چرا اخه فدات شم خیلی ضرر داره 

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چرا اخه فدات شم خیلی ضرر داره 

بله اما توهین کردند اکثرشون فقط یک‌نفر نکرد

میگفتن اثبات علمی نداره 

خارجی ها تکنولوژی دارن و فلان

تا منبع انگلیسی گذاشتم و قفل کردم 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
اره وای اون ۹ ماه رنج ک خوندم خیلی ناراحت شدم ضربان قلبمم بالا رفت 😢 ولی خب شبا خوابم نمیبره چکار ک ...

کتاب بخون توروخدا کتاب بخون کتابای بارداری تربیت کودک رمانای باپایان خوب بخدا این دوماهتو ازش استفاده کن..عاشقتم کتاب بخون بخدا خیلی حالت بهتر میشه

ما امشب تصاذف بدی کردیم😔تا نیم ساعت نفسم بند اومده بود😭😭نی نی م طوریش نشهههههههه😭😭😭😭😭

انشاااااالله هیچی نمیشه توکل به خدا واست صلوات میفرستم توام خودتو اروم کن..قزبونت برم من ..

بله اما توهین کردند اکثرشون فقط یک‌نفر نکرد میگفتن اثبات علمی نداره  خارجی ها تکنولوژی دارن و ...

اصلا اگرم درست باشه متاسفانه کاریش نمیشه کرد.  مثلا خود من واحد روبرویم که خیلللی هم بهم نزدیکیم همیشه وای فاش روشنه ساختمان  روبرویم هم پشت بامش شده مرکز دکل ایرانسل.  مطب و بیمارستانم که میری همه اینترنتا و وای فاها فعالن.  حتی آژانسم که میگیرم اینترنت و موبایل راننده فعاله یعنی راه در رو نداریم. مگر اینکه بریم کوهی دشتی دهاتی.. اینطوریه که بیخیال میشیم

الان آروم شدم.شب يه ماشينه بد پیچید جلو شوهرم.سرعت زیاد بود یهو از پشت محکم بهش خوردیم. مرده هم اوم ...

الهی فدات شم تموم شد رفت خداروشکر همتون سالمید