2777
2789
عنوان

پیشننهاد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 61 پست
خیییلی با ملی فرق داره ها اونا با هم دوست شدن و فرار کردن  اینا بعد طلاقشونه

اره ولی عروس خانواده با دوماد ...منم نگفتم خدایی نکرده خیانت کردن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد خیلی خوبیه ،ولی میترسم بعدها بگن حتما از اوول  بودن  باهم

میدونی اونم رابطشو باخانواده زنش قطع کردهدوشماهم طلاق گرفتید وباخانواده شوهرتون قطع رابطه نی کنید پس بزارهرچی دلشون میخوادبزاربگو

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بداخلاق و بدددهن بتمام معنا ، من این دو سال ددیدم واقعا اینارو ، قبل از ازددواج مننم کارشون  به ...

شاید واقعا دوست داشته باشه ... اگه حرف دیگران برات اهمیت نداره و مطمئنی مشکل از خواهر شوهر سابقت بوده قبول کن 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

به نطرم اقاهه ممکنه تو فکر انتقام از اون خونواده باشه  و شما رو این وسط قربانی کنه ، و جدا از این مسیله بالاخره ازدواج دوم هم یه ازدواجه دیگه و توش حرف و اختلاف بین زن وشوهر پیش میاد و یکی از موصوعات اختلافات و دعواهای ازدواج دوم  مقایسه کردن زوجین با همسر اولشونه ، که در اینصورت ممکنه خواهرشوهرتونو با شما مقایسه کنه این اصلا خوشایند نیست ، یعنی ارامشی  تو این ازدواج نمیبینم 

البته ایشون یه پسر دداره و من بچه ندارم، این بچه راه ارتباطی میشه بعدها؟

چند سالته اون چند سالشه ؟

شاید واقعا دوست داشته باشه ... اگه حرف دیگران برات اهمیت نداره و مطمئنی مشکل از خواهر شوهر سابقت بود ...

این پیشنهاد  رو اول به مامانم گف بعد بمن ،   خیلی  گیج شدم

از یه طرفم ادم موجه  و خیلی مهربونیه 

این پیشنهاد  رو اول به مامانم گف بعد بمن ،   خیلی  گیج شدم از یه طرفم ادم موجه   ...

اگه ادم خوبیه قبول کن شوهرتم بسوزه 😁😁

من ۲۷ و ایشونن ۳۴

سنتونم به هم میخوره شوهر سابقت فامیلتون نیس؟ به نظرت بعدا خانوادشو میبینی؟