golshifteh_mm مدیر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 227 عنوان پیشننهاد ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 61 پست تازه عضو شدم صررفا برای این سوال، از کاربررای قبلی هستم ،چن مااهی میشه از همسرم جدا شدمم ، بعد طلاق همسر خواهر شوهه سابقم بهم پییشنهاد ازدواج داده، اونا قبل ااز ما کارششون دادگاه بود و بخاطر مهریه خانومش طول کشیده ماجراشون ، 1397/04/02 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_mina عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 809 میدونی اونم رابطشو باخانواده زنش قطع کردهدوشماهم طلاق گرفتید وباخانواده شوهرتون قطع رابطه نی کنید پس ... از کجا نمی دونی قصدش فقط اذیت وازار خانواده زنش نیست وبخاطر حرص دادن اونا و انتقام این کارا نمی کنه وگرنه مگه زن قحطیه که بیاد با زن برادر خانمش ازدواج کنه و در گیری درست کنه برای خودش چون بچه داره وارتباطش قطع نمیشه فقط می خواد اونا را حرص بده
saharmiss عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 3270 نه عزیزم ، من مچ شوهرمو گرفت و توافقی تموم کردیم ، اونا خیلی قبل تر از ما مشکل داشتن حدو ... شوهرت چجوری بود خانومی جدا شدی؟؟؟؟خواهر شوهرت چرا جدا شد مشکل اونا چی بودد؟؟؟ خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍