2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 10355 بازدید | 54 پست
منم بقایا دارم و کلافم و منتظر پریود شما چطوری سقط کردی بعد سقط خونریزی هم داشتی؟؟

جنین من تو هفته ی نهم قلبش تشکیل نشده بود هرچی موندم دفع بشه نشد دکتر قرص داد

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
کلی داروی گیاهی گرمیجات خوردم کلی پیاده رویی طناب ولی نمیشه😦

یا رازیانه دم کن بخور یا عرقشو بخور، تخم شوید با آویشن و زعفرون و نبات، اینا رو دم کن بخور. من تو روند سقطم برا دفع بقایا خیلی بهم کمک کرد.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااز بیمارستان که مرخص شدم تا ۵ روز خونریزی داشتم و یه چیزای معذرت میخوام خیلی صفتی مثل جیگرم دفع ش ...

نه خطری نیست همونا بوده دیگه دفع شده ان شاالله

ولی بعد از اولین پریودت برو یه سونو بده که خیالت راحت شه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چه عوارضی مثلا؟

اولا تا ۴ماه اصلاااا بعدا کورتاژ باردار نمیشی و خطر تنبلی تخمندان چسبندگی رحم رو خیلی داره مخصوصا برای بارداری های اول که رحم نازکه حتی احتمال پارگی رحم😣اینارو دکترم گفت

.....
حالا الان دوروزه کامل قطع شده حتی لکم ندارم

الحمدلله تموم شد راحت شدی

من که معمولا تا سه هفته بعد از سقط لک میبینم😣

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
اولا تا ۴ماه اصلاااا بعدا کورتاژ باردار نمیشی و خطر تنبلی تخمندان چسبندگی رحم رو خیلی داره مخصوصا بر ...

آها آره تا ۶ ماه که نباااید باردار شد چون رحم حسابی تمیز میشه و لیزه و احتمال سقط دورگباره هست دور از جون

ولی من یه کورتاژ داشتم خدد روشکر بعدش این مشکلاتو نداشتم. بالاخره احتمالات همیشه هست. ولی اگه لازم بشه، باز باید خدارو شکر  کرد که همچین وسایل و امکاناتی هست.

انشالله برای شما هم تموم شده باشه عزیزم

ممنون عزیزم ان شاالله

ان شاالله خدا به بهترین شکل برات جبرانش کنه 😍

جنین من تو هفته ی نهم قلبش تشکیل نشده بود هرچی موندم دفع بشه نشد دکتر قرص داد

خانومی خیلی معذرت میخوام عزیزم اینجا همه خانومن و به این درد گفتار میتونم بپرسم چه چیزایی دفع کردید مثلا چه رنگی و چه جور بودن همش استرس دارم میگم من جنینو ندیدم دکتر میگه تو اون تیکه که سفیده تخم مرغ ماننده و ساک حاملگیه تو اون بوده ندیدی

.....
اره احتمالا شاید بقایات زیاده عزیزم ،ولی خیلی تاثیر داره ها بازم سعی کن ،بارداری چی بود ؟چرا سقط شد

قلبش تو هفته ی نهم تشکیل نشده بود

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
خانومی خیلی معذرت میخوام عزیزم اینجا همه خانومن و به این درد گفتار میتونم بپرسم چه چیزایی دفع کردید ...

من جنینو ک سفید رنگ وتوپی شکل بود با ساک بارداری دیدم  و کلی لخته خون ولی ی تیکه لعنتی چسبیده کنده نمبشه