2777
2789
عنوان

منت گذاشتن شوهرم

1534 بازدید | 24 پست

خواهرم یک هفته پیش بچه ش بدنیا اومد،ما دوتا خواهریم،مادرم هم مریضه نمیتونست از خواهرم مراقبت کنه برای همین خواهرمو آوردم خونه خودم تا چندروز مراقبش باشم شوهرمم با میل خودش رفت خونه پدر و مادرش،حدود 6روز خواهرم خونه ما بود و بعد رفت،امروز سر یه موضوعی با شوهرم بحثم شد بین حرفای گفت یه هفته خواهرت اینجا بود من اسیر خونه این و اون بودم،از منت گذاشتنش خوشم نیومد و با این حرفش از چشمام افتاد،آخه میدونید من همیشه واس خانواده اینا سنگ تموم می ذاشتم،جاریم بچش به دنیا اومد چندروز رفتم خونشون موندم و کمکش کردم،مادر شوهرم بخاطر مشکل قلبیش چند بار بیمارستان بستری شد منم هر دفعه چند شب پیشش موندم درصورتی که بجز خودم 4تا جاری داشتم و هیچ کدوم نمیومدن بمونن،هروقت مادر شوهرم وقت دکتر داشت من باهاش میرفتم،کلا هر کاری تو خانواده اینا پیش میمومد من بودم و کمک میکردم و حالا که یک هفته فقط یک هفته خواهرم خونه ما مونده،خواهری که تو گرفتاریا دستمون رو گرفته و تو نداری   کرده حالا شوهر من منت اون چند روز موندم رو سرم می ذاره،خدایی شما بودید چیکار میکردید؟

اينكه شما دو تا خواهري مثه اينه كه مادري مردي واسه بچه خودت خدا خيرت بده عزيزم كار همشر شما هم بد بود ولي كشش نده و اهميت نده 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش میرفتی خونه خاهرت

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

من باشم‌کاملا خوبی هایی ک قبلا به خودش و خانوادش کردم رو بازبون نررررررررررم ولی سخخخخختت یاداوری میکردم و بعد هم رفتار سرسنگین تا بعد از ناز کشیدن

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞

کاش تومیرفتی خونش 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بهش میگفتم من این همه کار کردم واسه خانوادت حرفی نزدم فقط تو ب این ی هفته خواهرم اومد منت گذاشتی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

بهش همه رو بگو .منم یه بار شوهرم منت گذاشت منم دقیق خط به خط کارهایی که کردم برا خانوادش گفتم بعد گفتم ببین بخام منت بزارم بیشتر میتونم ولی من بدم میاد از منت گذاشتن 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

افرین به شما چقد مهربونی دمت گرم از شوهرتم به دل نگیر خیلی ادم خوبیه معلومه خوب وسط دعوا یه چیزی میگی که طرف ناراحت بشه دیگه شوهر منم وسط دعواهام میگه وظیفته هم بیرون کار کنی هم تو خونه با اینکه میدونم در شرایط عادی خیلی ممنونمه اما میگه که حرصمو در بیاره 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
نمی تونستم آخه بچه ش چند روز تو بیمارستان نزدیک خونه ی ما بستری بود  تو دستگاه بود مجبور بودیم ...

اها پس ولش کن شوهرتو بزار بگه نشنیده بگیر

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه