2777
2789

میخواستم ببینم شما هم تو بارداری دوم حس میکردید بچه خیلی پایینه؟ یا عضلات شکم و کمرتون خیلی شل شده و خیلی سنگین ترید؟ 

ضربه های جنین براتون دردناک نبود؟

مامان النا و آیرین «

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بارداری اول ادم اصلا هیچی یادش نمیاد  یا از بچگیه یا ازبی تجربه گی من خودم زایمان اولم ۱۹ ...

من بارداری اولمو خیلی خوب یادمه ، بی نهایت راحت بود . اما برای این یکی از اول درگیر دکتر و مریضی و درد بودم .

مامان النا و آیرین «

وای تکوناش خیلی بده و محکمتر از بارداری اولمه خیلی هم زودتر احساسش کردم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
اتفاقا منم همش حس میکنم بچه خیلی پایینه کمر درد بی حالی هم زیاد دارم زود خسته میشم ولی نی نی هنوز تک ...

تو این هفته ای که هستی هنوز بچه خیلی بالا نیومده . از۱۶ هفته تازه از لگن شروع میکنه بیاد بالا.  امابی حالی و کمر درد و دل درد من از اولش داشتم خیلی

مامان النا و آیرین «
من بارداری اولمو خیلی خوب یادمه ، بی نهایت راحت بود . اما برای این یکی از اول درگیر دکتر و مریضی و&n ...

دقیقا ،متپنم بارداری اولم خوبتر بود،پسر بود،انگار آدم رو دختر سنگین میشه،هم کمردرد،رو پسرم پهلو داشتم ولی دخترم هم بریچه هم خیلی بالا هم سنگین هم شکمم تیزه،خیلی خسته کننده شده،

رو پسرم از هفته۲۱ضربه هاشو فهمیدم ولی دخترم از ۱۷ هفته

خدای دیروز و امروز تو،خدای فردایت هم هست
دقیقا ،متپنم بارداری اولم خوبتر بود،پسر بود،انگار آدم رو دختر سنگین میشه،هم کمردرد،رو پسرم پهلو داشت ...

من هر دو بارداریم دختر بودن ، اما بی نهایت متفاوت با هم . اولی کلا مثل خودمه. از همه نظر اما فکر کنم این یکی به همسرم رفته باشه چون اصلا با بدن من همساز نیست. 

مامان النا و آیرین «
من هر دو بارداریم دختر بودن ، اما بی نهایت متفاوت با هم . اولی کلا مثل خودمه. از همه نظر اما فکر کنم ...

منم دقیقاعلایم شمارودارم دردارم ضربه هم میزنه همینجوراحساس فشاردارم همش اون پایینه 

کلاراحت نیستم 

وخدایی که بشدت کافیست