2777
2789

بچه م که  سقط شد  تا 1هفته بخاطر حال روحیم پیش مامانم بودم بعد که اومدم خونه خودم اولین باری که اومدم نی نی سایت دیدم آخرین تاپیکی که داشتم میخوندم در مورد سقط بود چندروزی م بود که داشتم به سقط فکر میکردم 

باخودم فکر کردم وقتی به راحتی میشه یه چیزیو جذب کرد خب چرا چیزای مثبت و خواسته هامو جذب نکنم ؟!

البته من قبلا هم پیش اومده که به حدی به یه موضوع مثبت فکر کردم و تونت درموردش تحقیق کردم که جذبش کردم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم بارهاااا پیش اومده.بیشترم منفی ها.کم تر مثبتها

اخه هميشه همينطوره😐 هميشه هرچي بدبختيه جذب ميشه

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️

هم قضیه جذبه هم قضیه حس شیشم من نمیدونم حس شیشم از به چیز مثبت یا منفی خبر میده یا قضیه جذبه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من راهنمايي تيزهوشان قبول نشدم. براي دبيرستان ٣٠نفر از بين ٣٦٠٠٠ نفر تجربي ميخاستن ولي ٣سال داشتم به تيزهوشان فكر ميكردم و اخرشم شدم. اينقدر فكر ميكردممممممم كه ميگفتم اگه نشدم خودكشي ميكنم

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
منفی.تو بارداری همش به این فکر می کردم نکنه بچم مشکل داشته باشه که آخرشم بچم همون طور شد. همیشه مثب ...

بچتون چ مشكلي داره

خب شاید بخاطر اینکه بیشتر به منفی ها فکر میکنیم بخصوص وقتی که تو زندگیمون مشکلاتی داشته باشیم خواهی نخواهی فکرمون درگیر منفیا میشه مگه اینکه باوجود مشکلات تلاش کنیم خودمو و فکرمونو به طرف مثبتا بکشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
اوتیسم و بیش فعالی

بيش فعالي كه مريضي نيس😐 بيخودي رو بچه عيب نزار توروخدا😐 ٩٩درصد ايرانيا بيش فعالن😐😐😐

اوتیسم و بیش فعالی

به نظر من حتی سلامتی بچه تونو هم میتونین جذب کنین

اینقدر بهش فکر کن تا اتفاق بیوفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40