2777
2789
دوستم من خیلی آدم نگرانی بودم یه مدت روانپزشک رفتم و داروهای ضد اضطراب مصرف کردم واقعا خوب شدم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
باران جون منم عین تو هستم جالبه که منم روان شناسم ... ها هاااااااااااااا ولی میدونی چیه انقدر تو اجتماع اخبار بد میشنویم به این روز افتادیم اینم یه جور وسواس فکریه .. مثلا خود من تو این یک سال 2 تا از دوستام و دو تا اقوام در اثر سرطان فوت کردن ... همه هم جوون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه مقدارش بسته به شرایط جامعه ای هست که داریم ولی باید ذهنتو قوی کن و صد البته که ذهن بیکار افکار منفی رو خیلی راحت پذیرا میشه پس ذهنتو با کار و چیزایی که علاقه داری گرم کن و ورزششششششششششششششششش که غذای روح هست
عزیزم منم اینطوری بودم شاید بدتر وقتی شوهرم از خونه میرفت بیرون هر نیم ساعت بهش زنگ میزدم چون نگران بودم یه وقت تصادف نکنه یا وقتی تو خونه نشسته بودم احساس میکردم از خونه کناری صدای گریه میاد در حالی که خبری نبود .از مریضی میترسیدم و .... اما خداروشکر الان 90 درصدش حل شده..مشکل من سوء مزاجم بود این حالتها و احساسها نشانه بالا رفتن سودا تو بدنه که متاسفانه در اکثر مواد غذایی بازاری وجود داره مثل نگهدارمده ها..میتونی تو نت سرچ کنی ویژگی های افراد سودایی...من خودم هروقت عدس پلو میخوردم آن شب با گریه میخوابیدم .گریه ای که هیچ دلیلی نداشت.و فقط سودا در بدنم بتلا پیرف
شرکت آتین ابر آریا اولین تولید کننده تشک آنتی باکتریال با خاصیت ضد زخم بستر
الان با رعایت رژیم غذایی یعنی حذف سودازاها خیلی از مشکلاتم حل شده..شما هم میتونی با مشورت با یک متخصص طب سنتی سوءمزاجتو برطرف کنی...تو نت سرچ کنی اطلاعات جالبی بدست میاری..انشاا... که تونسته باشم کمکت کرده باشم.
شرکت آتین ابر آریا اولین تولید کننده تشک آنتی باکتریال با خاصیت ضد زخم بستر
مواد غذایی سرد و خشک (سودا) - پاییزی: لبنیات : کشک و قراقروط میوه ها: شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش سبزی ها: ترشک، ریواس و گشنیز حبوبات: ارزن، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش گوشتها: بز، قلوه، سیرابی و شیردان مغزهای گیاهی: بلوط خوراکی و شاهدانه ادویه ها: سماق، نشاسته و قهوه متفرقه: شکر فراورده شده صنعتی، سرکه و آبغوره
من خدا را دارم.....