2777
2789

میخوام ببینم كیامثل منن ؟ حس میكنم چون تو بانك گذاشتم همین طور داره ارزشش كم میشه

شماها هم تو بانكه پس اندازتون؟ همچین حسی ندارین؟ 

به نظرتون ممكنه سود بانكی رو زیاد كنن؟ 

ماشالله 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرضه و شانس  كار دیگه هم ندارم سكه خریدم اومد پایین از ترسم وقتی به قیمت خریدم رسید فروختم بعدش گرون شد. نه سود كردم نه ضرر. فقط اعصابم خورد شد دوباره گذاشتم بانك

ماشالله 🌹

الان به اصطلاه پول داغ یا سوزان میگن باید بدیش یه چیزی سهام سکه دلار ...

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 
الان خیلی طلا رفته بالا. بازار هیجانیه میترسم بیاد پایین ضرر كنم. باید قبلا اینكارو میكردم 😔

قدر پول داری؟؟زمین خونه بخر ملک خوبه

خدایا  خیلی  ممنونم که همیشه هوامو داری  خدایا زندگیمو به خودت سپردم ممیشه یه پول قلمبه بفرستی برامون که خونه بخریم  جایزه ای چیزی با خوشحالی به دست بیاریم و خرجش کنیم  یه خونه150 متری  دوتا اتاقخخواب اشپزخونه شیک دلباز روشن

تو این مملکت بدترین کار پس اندازه..هرچی بخری سود کردی و هرچی نخری ضرر کردی.....

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را