2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفم میکنه

259 بازدید | 15 پست

صبح رفتم عابر بانک

شلوغ بود, بعد ی مرده اومد

خیلی بد نگا کرد مث اینایی منظور بد دارن

بعد من فک کردم منظور داره

اخم کردم بدجوررررر

پوشه دستمو گرفتم جلو صورتم پشتم کردم بهش

بعدش فهمیدم کر و لاله یکمم معلوله دستاش نمیتونس درست حرکت بده

اونجوری نگاه میکرده میخواسته کمکش کنم اعصابم خیلی خورده

یادم میفته عذاب وجدان میگیرم

خیلی عذاب وجدان دارم

بعدشم هیشکی نتونس کمکش کنه

رمز کارتشو کسی نتونس بخونه رو کاغذ نوشته بود

کاش فقط اونجوری زهرچشم نگرفته بودم

دلش نشکسته باشه😔😔

خدا منو ببخشه😔

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

آخی عزیزم خیلی حس بدیه ان شاء الله از تو ذهنت پاک شه تا آرامش بگیری و اینکه دیگه زود قضاوت نکنی مهربون خوش قلب

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اعصاب منم خورد کردی الهی بمیرم  

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
وای اعصاب منم خورد کردی الهی بمیرم    

از صب اینجوری شده همش چشام پر اشک میشه

دارم دیوونه میشم😢😢😢😢

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

برای منم پیش اومده یادم انداختی هیچ وقت نباید زود  قضاوت کرد اما بعضی وقتا دست خود ادم نیست😔 

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
برای منم پیش اومده یادم انداختی هیچ وقت نباید زود  قضاوت کرد اما بعضی وقتا دست خود ادم نیست😔&n ...

خیلی ناراحتم😔

بعدشم ک فهمیدم زنه کناریم اصن نذاشت بهش کمک کنم ک جبران شه

سریع بردش تو بانک

بس مزاحم زیاد شده آدم میترسه خب ، 

آره یکی دوبار بد نگام کرد اشاره کرد هیچی نگفتم

دفعه سوم خیلی بد اخم کردم

نگو داشته اشاره میکرده کمکم کن

😔😔😔😔😔

خدا میدونه ک کارت از عمد نبوده عزیزم فقط بد برداشت کردی همین نگران نباش حتما یکی کمکش کرده سعی کن فر ...

مرسی عزیزم

😘😔

خیلی ناراحتم😔 بعدشم ک فهمیدم زنه کناریم اصن نذاشت بهش کمک کنم ک جبران شه سریع بردش تو بانک

اشکال نداره همین که ناراحتی الان یعنی انسانیت داری عمدی که نبود انقدر که جامعه بد شده دست خودمون نیست

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اشکال نداره همین که ناراحتی الان یعنی انسانیت داری عمدی که نبود انقدر که جامعه بد شده دست خودمون نیس ...

مرسی عزیزم

کاش زودتر این حال بدم  تموم شه😔😙