2821
2789
عنوان

دعا برای جلب محبت

26719 بازدید | 45 پست

بچه ها من این کارهای زیرو انجام دادم، واسه جلب محبت کسی که یه روزی عاشقم بود اما الان سرد شده

۴۱ دانه فلفل سیاه که ۴ بار سوره قریش میخونن بعد اتیش میزنن

۱۴ باد دعای ناد علی به نیت محبت شخص در شب جمعه

۱۵ بار نامه نوشتن به فرشته عشق

هیچ کدوم نتیجه نداده، تورو خدا یه چیزی یادم بدین حالم بده، دیگه چه ذکری به ذهنتون میرسه؟ اینایی که من انجام دادمو کسی انجام داده که نتیجه بگیره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من کلا بیخیالم. شده منم دارم سعی میکنم بیخیال اونو و کلا علاقه. به شخص خاص شم .خیلییی زیاد. سخته خیلی جور بودیم همه حوزه ولی. دارم. سعی میکنم

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یه روزی بی قرار و دلتنگ من بود الان حتی بزور جوابمو میده

دردمون مشترک منم یک ماه درگیر همین قضیه هستم البته من خودم مقصر بودم تمام تلاشم اينه دلشو دوباره به دست بیارم خیلی سخت انقد بهشون علاقه داشته باشی و سرد باشن 

اگه ارتباط قطع نشده یکم کم تر برو سمتش .اما بداخلاق نشو اون میاد مهربون باش ولی نه ذوق زده

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

جواب صحبتام فقط یه جمله هست، خیلی گرفتارم قبلا هم کرفتار بود اما الان بهانشه

خوب میشه گیر نده من انقدر گیر دادم خدا شاهده مشکل نداشتیم الکی همه چیو خودم زهر کردم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز