2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 77 پست
پس ی وزنه بزن رواون یکیم ی اندازه بشن

خیلی درد گرفت و بهش فشار اومد از اون موقع بزرگ شد نه نمیخوام اخه سینه هام متوسطه دوست ندارم اون یکی هم بزرگ بشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو نت سرچ كردم ي چيزايي درمورد روغن خراطين نوشته بود انگارى كلا حجم دهندس من زياد با طب سنتى حال نميكنم ولي خب چيزي ك الان سرچ كردم رو گفتم تا الانم نشنيده بودم:/

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

بلینید دوستان من یکی از فامیلامون به صورتش زد گونه در اورد صورتش چاق شد و خیلی قشنگ شد

اون یکی دوستم رفت گرفت هر چی زد دریغ از یه سانت 

ولی اثرشموقتیه خیلی طولانی نیست

خدایا سرده این پایین دستای یخ زدمو بگیر خدا
بلینید دوستان من یکی از فامیلامون به صورتش زد گونه در اورد صورتش چاق شد و خیلی قشنگ شد اون یکی دوست ...

افت نمیکنه مگه این ک دورشوکامل نکرده باشه روغن خراطین اصل کم پیدامیشه لابددوست ک جواب نگرفته اصل نبوده روغنش بعضیا روغن زیتون قاطیشون میکنن من خودم رفتم برام امتحان کردن اصلی وبدلیشونشونم دادن