اینجا کی سینه هاشو بزرگ کرده،لطفا بگید چ سالی پیش کدوم دکتر و با چه تخصصی انجام دادید این عملو؟نوع و جنس پروتزتون چی هست؟ از هزینه ها و طول دوره نقاهت بگید و کلا هرچه که گفتنیه
البته سوال اصلی من اینه که بعد از پروتز و عمل پستان که انجام دادید چ تغییری روی رفتار و احساس جنسی شما صورت گرفت!و آیا راضی هستید و این عملو توصیه میکنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تو نت سرچ كردم ي چيزايي درمورد روغن خراطين نوشته بود انگارى كلا حجم دهندس من زياد با طب سنتى حال نميكنم ولي خب چيزي ك الان سرچ كردم رو گفتم تا الانم نشنيده بودم:/
کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
من انجام دادم .. خیلی هم راضی هستم .. حتی تعویضم نمیخواد فعلا... اوکیه .. دوسش دارم . دکترم محمود ناظمیان بودن .. فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی هستن http://drnazemian.com/