2777
2789
عنوان

😞😞😞چه بد شد اه اه اه .پسر منم هس منم دوسدارم براش مادری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 28 پست
کاش مادرشوهرا میدونستن این بچه ای که بهش میگن نوه از تو شکم یکی دیگه در اومده نه از شکم اونا، هر برن ...

جشن چیه فقد دخالت میکنه .هنوز کادو زایمانمو ندادن

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟! ۱۰۰‎٪ حق باتوئه.مادرش اصلا حق دخالت نداره تو بچه داری. هرجا دلت خواست ختنه اش کن.زحمتش بات ...

اره واقعن نمیشه چیکار کنم😞😞😞😞

گلم فقط بستگی به شوهرت داره.باید اون جلوی دخالت مادرشو بگیره.باید راهشو پیداکنی.

میگیره خودم دیگ جواب مادرشوهرمو دادم و اینا .ولی بازم اون چندروز هرچیم باشه باز دخالت خودشو میکنه و من دوسدازم مشهد با مامان خودم باشم ولی شوهرم یک کلام فقد میگه نه خیلی حالم ید شد ک میگه پسرم اخه مگ من مامانش نیستم 

میگیره خودم دیگ جواب مادرشوهرمو دادم و اینا .ولی بازم اون چندروز هرچیم باشه باز دخالت خودشو میکنه و ...

بجای اینکه امتحانش کنی بگی ختنه کردم، خیلی اروم و منطقی دلایلتو بهش بگو بذار فکرکنه بعداجواب بده.مردا یدفعه ای نمیتونن واکنش درست نشون بدن

بجای اینکه امتحانش کنی بگی ختنه کردم، خیلی اروم و منطقی دلایلتو بهش بگو بذار فکرکنه بعداجواب ب ...

خب صبی همه این حرفارو ملایم گفتم بعدظهری گفتم ببینم با این روش چیکار میکنه

باید بیشتر صبر میکردی.یه جورایی خراب کردی دیگه لج میکنه.

😞😞😞😞دلم نمیخاد انقد کم بیارم ک همیشع همه تصمیمارو اون بگیره پس من چی

😞😞😞😞دلم نمیخاد انقد کم بیارم ک همیشع همه تصمیمارو اون بگیره پس من چی

اینجور تغییرات و باید باصبر ویواش یواش انجام داد.نمیشه تویه روز که.سیاست داشته باش مطمئن باش یکی دوسال وقت بذاری و خودتو با تصمیمای درست و به موقع نشون بدی، شوهرت خودش میاد باتو مشورت میکنه بجای منم منم گفتن

ن عزیزم ختنه نکزدم گفتم که الکی گفتم

من دیر دیدم. همسرتو راضی کن پیش مامانت ختنش کنین. من فک میکردم تنهایی از پسش برمیام با این حال رفتیم پیش خانواده همسرم ک شهر‌دگ ان (من باهاشون خیلی راحتم) بعد ک از ختنه برگشتیم ۵ نفری شیفتی‌بغلش میکردیم چون تا۳ساعت فقط جیغ میزد. ی خابه کوتاه میرف تا میخاس جیش کنه دوباره جیغاش شروع میشد. شیرم نمیخورد

اینجور تغییرات و باید باصبر ویواش یواش انجام داد.نمیشه تویه روز که.سیاست داشته باش مطمئن باش یکی دوس ...

خب الان سر همین قضیه ختنه من خیلی اروم دلایلمو گفتم فقد یک کلام میگ ن پ من چیکار کنم ب نظرت چیکار کنم