قضیه اینجاس من شمال عروسی کردم خانوادم مشهدن .ببخشیدا یک مادر شوهر بیشوری دارم که ب همه چیز زندگیم کار داره مثلن میاد میبینه بچم سکسکه میکنه ب زور شماره مطب میگیره نی نی رو میبره دکتر هر ویزیت 30هزار شربت و قطره دونه ایی 25تومن 28تومن اخه خداروخوش میاد یا رفتیم خونشون بچه روی مادر شوهرم بالا اورد سریع ب هزار ترفندم ک شده ب شوهرم میگ بچت رفلاکسی شده یا هرچیزی میبره دکتر اصن ایناهاش کنار .منو شوهرم قبل اینکه بیام مشهد دیدن خانواده موافق بود اینجا ختنش کنیم حالا اومدیم اینجا میگه نه منم بچه اولمه تجربه ندارم گفتم پیش مادرم باشم که اون چن روزو باهم بگذرونیم کمکم کنه ازین حرفا اگ شمال باشخ تو اون چن روز مامانش خون جیگرمو خشک میکنه حالا شوهرم میگه فقد ن .بهش گفتم اگ خودت مرخصی بگیری اون چن روز باهم باشیم من حرفی ندارم ولی میگ ن بعد. الان زنگ زدم بهش گفتم بردمش ختنش کردم گفت چی گفتی پسر منه تو بردی ختنش کردی منو میگی مردمو زنده شدم گفتم منم مادرشم نمیخام ک بلایی سرش بیاد تو اینجوری دعوا میکنی اگ میدونستم با اومدن بچه منو دیگ دوسنداری اینطوری کناره کردی عمرن این غلطو میکردم .بعد گفتم حالام بیا پسرتو وردار ببر پشت سرتم نگا نکن مارو ب خیرو تورو بسلامت البته الکیا ک ب خودش بیاد اخه شوهرم عاشق همیم این اولین باره
لدفن ملامت نکنین راهنمایی کنین ببخشید زیاد شد