2777
2789

قضیه اینجاس من شمال عروسی کردم خانوادم مشهدن .ببخشیدا یک مادر شوهر بیشوری دارم که ب همه چیز زندگیم کار داره مثلن میاد میبینه بچم سکسکه میکنه ب زور شماره مطب میگیره نی نی رو میبره دکتر هر ویزیت 30هزار شربت و قطره دونه ایی 25تومن 28تومن اخه خداروخوش میاد یا رفتیم خونشون بچه روی مادر شوهرم بالا اورد سریع ب هزار ترفندم ک شده ب شوهرم میگ بچت رفلاکسی شده یا هرچیزی میبره دکتر اصن ایناهاش کنار .منو شوهرم قبل اینکه بیام مشهد دیدن خانواده موافق بود اینجا ختنش کنیم حالا اومدیم اینجا میگه نه منم بچه اولمه تجربه ندارم گفتم پیش مادرم باشم که اون چن روزو باهم بگذرونیم کمکم کنه ازین حرفا اگ شمال باشخ تو اون چن روز مامانش خون جیگرمو خشک میکنه حالا شوهرم میگه فقد ن .بهش گفتم اگ خودت مرخصی بگیری اون چن روز باهم باشیم من حرفی ندارم ولی میگ ن بعد. الان زنگ زدم بهش گفتم بردمش ختنش کردم گفت چی گفتی پسر منه تو بردی ختنش کردی منو میگی مردمو زنده شدم گفتم منم مادرشم نمیخام ک بلایی سرش بیاد تو اینجوری دعوا میکنی اگ میدونستم با اومدن بچه منو دیگ دوسنداری اینطوری کناره کردی عمرن این غلطو میکردم .بعد گفتم حالام بیا پسرتو وردار ببر پشت سرتم نگا نکن مارو ب خیرو تورو بسلامت البته الکیا ک ب خودش بیاد اخه شوهرم عاشق همیم این اولین باره

لدفن ملامت نکنین راهنمایی کنین ببخشید زیاد شد

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

خب کاری خوبی نکردی باید به شوهرت خبر میدادی 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

انشالله كه مشكلت حل شه خداييش حق باشماست

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کاری خوبی نکردی باید به شوهرت خبر میدادی 

ن الکی گفتم که جنبشو بسنجم اگ ی موقع میرفتم ختنه میکردم چیکار میکرد .بعد بهش زنگ زدم گفتم میخاستم ببینم جنبشو داری حالا دیدم منو کناره کردی بیا پسرت پسرت ک میگی ببر 

اصن ب ختنه بچه دست تنها ک نمیشه فک کرد حتی همسرتم باشه بازم کار ی زن و نمیکنه

ولی جرات داشتی بدون همسرت ختنه کردی پسرتو. تو این مساعل هیچوقت منفرد تصمیم نگیر.بچست هزار تا مسعولیت داره

الانم اگر همسرت چیزی بت میگه جبهه نگیر چون حق داره و کارت اشتباه بوده. ی عذرخاهی کن و قال قضیه رو بکن

کاش مادرشوهرا میدونستن این بچه ای که بهش میگن نوه از تو شکم یکی دیگه در اومده نه از شکم اونا، هر برنامه ایی یا جشنی هم دارن برا پسراشون گرفتن دیگه نیازی نیست برا نوه و نتیجه هم بگیرن

خدایا دستمو بگیر
شما الان مشهدی و بچه رو ختنه کردی بدون اطلاع شوهرت؟

ن مشهد هستم ختنه نکردم میخاستم ببینم نظرش چیه اگ ختنه کرده یاشم .اخه صبی بش گفتم گفت ن بعد بش اینجوری گفتم اگ نرم شده باشه ک شنبه میبردمش ختنه میکردم ولی با اون حرفش و طرز برخوردش دلم شکست 

خوب شمالیا جشن میگیرن گلم برنامشونو خراب کردی که حساسن رو این چیزا یه جنجال داری پس

ن ختنه نکردم فقد اونجوری گفتم ن بابا هنوز کادو ب دنیا اومدن ب طفلک بچم ندادن با اینکه مامانم براش طلا خرید

اصن ب ختنه بچه دست تنها ک نمیشه فک کرد حتی همسرتم باشه بازم کار ی زن و نمیکنه ولی جرات داشتی بدون ه ...

ن عزیزم ختنه نکزدم گفتم که الکی گفتم