2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

380 بازدید | 67 پست

من دوم تیر موعد پریودیمه... 28م این ماه یعنی 5 روز قبل از مریودیم این تستو دادم ک ی خط کمرنگ انداخت...سمت راست تخمدانمم تیر میکشه گاهی اوقات نفخ و کمر درد هم دارم...اصن نمیدونم باردارم یا ن😞3 ماهه ک اقدام کردم...دوماه اول ب صورت طبیعی...اما این ماه از 3 پریودی شبی 3 تا لتروزول مصرف کردم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

لتروزل چی هست ؟؟برای چیه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندقلو نشن عزیزم چرا شبی 3 تا زیاد نیست؟

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
مباااارکع....استارترجون منم ای ماه شبی دوتا لتروزول خوردم سایزفولی هام21-19-شد...مال شماچنده؟چن ماه ...

گلم من فقط؟ی ماه...سایز فولیکولمم نمیدونم چون سونو ندادم..دکترم گف این ماه لتروزول بخور اگه باردار نشدی ماه بعد کلومیفن و امپول مینویسم واست وسطشم باید سونو بدی

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨