2777
2789
عنوان

مثبت شدن بیبی چک

401 بازدید | 42 پست

بچه ها من 5 روز مونده ب پری شدنم ی تست بیبی چک زدم ک مثبت شد...منتظرم دوم تیر ک موعدمه ی تست دیگه بزنم ببینم جوابش چیه...علائم هایی هم ک دارم بعۻی اوقات درد تو ناحیه راست تخمدانم...5 دقیقه هم ک پیاده روی میکنم کمر درد میگیریم..نمیدونم اصن باردارم یا ن😞

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بی ببچک بفرست من خیلی دوست دارم عکس بی بب چک بببنم

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
عکس بی ببچک بفرست من خیلی دوست دارم عکس بی بب چک بببنم

منم خوشحال میشم بی بی چک مثبت میبینم انقد که بی بی چک منفی دیدم😢

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

خدایا شکر چقدر این روزا بی بی مثبت زیاد شدهر

الهی قسمت همه ی منتظرا 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
منم دیگ اونقدر داغش یه دلم مونده  دیدم یبار استفاده کردم مثبت شد کاذب بود😂😂😁

کاش برامنم یبار مثبت کاذب میشد

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا