2777
2789
عنوان

مثبت شدن بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 42 پست
منم خوشحال میشم بی بی چک مثبت میبینم انقد که بی بی چک منفی دیدم😢

انشالله دو تا خط ببینی. وقتی منتظر باشی و دو خط بیافته خیلی حال مبده

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگ اونقدر داغش یه دلم مونده  دیدم یبار استفاده کردم مثبت شد کاذب بود😂😂😁

الهی

خاک تو سر هرچی بی بی چکه

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مبارکه منم 5 روز به موعد بی بی زدم مثبت شد پهلودرد کمر درد شدیدم داشتم😊😊

بچت چی شد عزیزم؟؟؟اخه میگن اگه زود مثبت شه دختره

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

ان شا الله که مبارکه 

ولی احتمال کاذب بودن هم هست چرا که در هفته اخر دوره هورمنهای مشابه در بدن تولید میشه که موجب مثبت شدن بی بی چک میشه 

کاش صبر میکردی اگه پریودی نمیومد اوتوقت از میدادی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
ان شا الله که مبارکه  ولی احتمال کاذب بودن هم هست چرا که در هفته اخر دوره هورمنهای مشابه در بد ...

هنوز از ندادم اجی...دوم موعدمه

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
هنوز از ندادم اجی...دوم موعدمه

ان شا الله نه ماه دیگه صدای خندش تو خونت بپیچه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
تستو دیدی عزیزم؟؟😞

بله

الهی خاک تو سر هرچی بی بی چکه

بخدا تنفر پیدا کرده بودم من  دیگ این ماه یه هفته افتاد عقب میخاستم آبروهامم رنگ کنم  شیطونه گولم زد گفت حامله ای بی بی چک زدم دیدم مثبته  چندتا بعدش زدم منفی بود آزمایشم دادپ منفی شد  الان نزدیک ۱۵ روزی میگذره و پریود نشدم و فقط لکه بینی دارم پری نمیشم درگیر مهمون داریم هستم نمیتونم برم دکتر