2777
2789
عنوان

بچه داری

78 بازدید | 10 پست

سلام.فرزندم دو روزه وارد هفت ماهگی شده.دو هفته هست مدام بیقراری میکنه.باید مرتب پیشش باشمو باهاش بازی کنم اگه لحظه رهاش کنم گریه میکنه.خوابشم بهم خورده چیکار کنم؟؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۳
0
0%
۳
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تا یک سالگی مامان باید در دیدش باشه باید ببینه شما را یا صداتون رو بشنوه 

علت گریه میتونه دندون 

یا دل درد باشه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
از چند روز قبلش بیقراری میکنه؟

چه علایمی داره؟؟ 

از دهنش آب میاد؟؟ 

دستش رو به طرف دهنش میبره 

لثه هاش ملتهبه؟؟ 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
بهش غذا هم میدم.روزی چند وعده باید بدم

بستگی به اشتهاش داره 

شیر خودت رو میدی؟؟ 

پسر منم ۶ ماه و بیست و یک روزشه دقیقا مث کوچولوی شما شده تا یکی دو هفته پیش راحت میخوابید ولی الان دیگه تو خواب هی پهلو ب پهلو میشه و کلافس...روزا هم از پیشش نمیشه تکون بخورم زود گریه میکنه😥😥😥😥خستم کرده ولی خب میگن مال دندونشه

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂